sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Keskikesän juhla on sitten ohi
En omista kesämökkiä; olen Juhannuksena yleensä kaupungissa. Ei tule erityisemmin vietettyä keskikesän juhlaa. Oikeastaan nautin siitä, kun kaupunki tyhjenee ja saan olla rauhassa omine ajatuksineni. Näihin vapaapäiviin on kuulunut leffojen katselua, koirien kanssa ulkoilua ja lukemista. Ihan tavallisia asioita, joihin ei koskaan tunnu riittävän tarpeeksi aikaa.

Odotan parin viikon kuluttua alkavaa kesälomaa, josta tuleekin sitten hieman pidempi. Työpaikalle ei enää tarvitse loman jälkeen mennä. Rauhassa ajattelin rentoutua kesän ja kerätä voimia raskaan kevään jälkeen. Sitten syksymmällä täytyy alkaa ajattelemaan, mistä rahat jatkossa elämiseen saisi hankittua. Hieman ahdistaa, mutta yritän kovasti ajatella kulunutta sanontaa "muutos voi olla mahdollisuus". Toivottavasti pitää minun kohdallani paikkaansa. Hyvien ystävien antamalla voimalla on myös suuri merkitys. Kiitos teille kaikille, jotka olette olleet luomassa minuun uskoa. Kyllä se tästä.

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Minne olet hukannut sen pikkupennun? :)
Nauti lomastasi, lepää ja anna mielenkin levätä. Syksyllä sitten uusin voimin eteenpäin.

Bullukat kirjoitti...

Jaa-a, jonnekin se pieni käärö katosi. Tilalle tuli n. 20 kiloinen ikiliikkuja.

Miia kirjoitti...

Kyllä se siitä, ihan varmasti. Tiedä vaikka miten kivasti asiat järjestyvät. Monestihan sitä huomaa, että jonkun ikävän asian seuraukset ovatkin lopulta juuri sellaiset, että ajattelee niin olleen tarkoituskin käydä. Mutta aikahan sen sitten näyttää, ei varmasti pelkät rohkaisevat sanat tuo turvallisuuden tunnetta takaisin. Kauniita kesäpäiviä!