sunnuntai 30. elokuuta 2009

VoimaantuminenOlen taistellut alakuloa vastaan ja hakenut mm. luonnosta mielenrauhaa. Vihreä väri auttaa aina. Yritän jatkossa rytmittää päiväni liikunnan, työnhaun, lukemisen ja kotitöitten kesken. Jonkinlainen aikataulutus lienee tarpeen, jotta jokaiselle tärkeälle osa-alueelle jää aikaa. En ole viimeaikoina osannut oikein nauttia ylimääräisestä vapaa-ajasta, kun koko ajan takaraivossa takoo ajatus, että työpaikkoja pitäisi katsella. Ja olenhan minä katsellutkin, mutta varsinaiseen hakuprosessiin en vielä ole orientoitunut. Mutta pikkuhiljaa... Uskon löytäväni paikkani maailmassa,

4 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Jep, anna itsellesi aikaa. Minun päiväni rytmittyvät hyvin pitkälle koirien lenkitysten mukaan. Muut asiat järjestyvät sitten niiden mukaan. Joskus on minullakin kiire, vaikka periaatteessa aikaa on vaikka kuinka. Kiireen ja hössötyksen luo kyllä ihan itse.

Marge kirjoitti...

Hei!
Ymmärrän tunteesi, sillä olen itsekin tällä hetkellä ilman töitä.
Päivät vaihtelee...Pidetään kitenkin mieli jollain konstilla pimeänä aikanakin valoisana, kyllä asiat joskus järjestyvät, ehkä nopeasti ehkä myöhemmin, mutta et ole ainut!! Meitä on paaaaljon! Valitettavasti! Aika on kovaa, toiset väsyvät töissä, toiset taas laitetaan työttömiksi...Kaikella on tarkoituksensa ja aikansa, usko pois ja rukous auttaa.
Ja luonto ja ystävät ja kaikenlainen puuhastelu ja itsensä huolehtiminen, vaikka rahaa on vähemmän käytössä, niin voipi olla että elämänlaatu parantuuu...?!

Iso hali sinulle!!!:)

Bullukat kirjoitti...

Kiitos ihanista sanoistanne Jaana ja Marge. Tuskaa helpottaa se, että en tosiaankaan ole yksin enkä syypää tilanteeseeni.

Anu kirjoitti...

Kauniita kuvia!!!

Kuule, kyllä kaikki järjestyy. Yritä malttaa mielesi sillä kaikki järjestyy ajallaan. Uskallan sanoa noin sillä olen kokenut paljon ikäviä asioita - vaikean masennuksen, pitkät sairaslomat, työpaikan menetyksen terveysongelmien vuoksi, työttömyyden. Olen luovuttanut täysin ja odottanut vain kuolemaa.
Ei se kuolema tullutkaan. Nousin, minä nousin kovalla työllä jaloilleni ja olen taas onnellinen. Olen taas työelämässäkin.
Usko pois, kaikki järjestyyy.....