keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Syksykengät

Piti miettiä vaatekaapin sisältöä. Kesällä suurin osa vaatteista lähti Helsingin Eläinsuojelu-yhdistyksen kirpputorille myytäväksi kodittomien eläinten hyväksi.
Viihdyn rennoissa vaatteissa: farkuissa, neuleissa, T-paidoissa ja matalissa kengissä. Mahdollisia työhaastatteluja varten piti miettiä miten pukeutuisi. En katsonut järkeväksi ostaa kalliita jakkuja, suoria housuja yms. jotka eivät ole tyyliäni ja joita tuskin useampaa kertaa tulisi käytettyä. Niinpä kävinkin UFF:ssa ja löysin sieltä mm. yhden hameen ja mekon. Näistä ehkä myöhemmin kuvia, jos onnistun ottamaan.
Ostan hyvin usein käytettyä ja tykkään käydä kirppiksillä. Kengät tosin ostan mieluiten uutena. Nämä hieman vanhahtavan (toivottavasti ei tanttamaisen!) näköiset täysnahkaiset Gaborin kengät hankin syksyä varten. Hinta kirpaisi, mutta kovin usein en kenkiä osta syystä, että useimmilla valmistajilla ei ole puolikkaita kokoja enkä mielelläni käytä keinomateriaaleja. Näiden pitäisi käydä hyvin hameenkin kanssa ja ovat mukavan tukevat jalassa. Ei muuta kuin kengät jalkaan ja menoksi!

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Hyvän näköiset kengät,käyvät varmaan moneen menoon.

Anu kirjoitti...

Eivät todellakaan ole tanttamaiset kengät! Kauniit ja varmasti hyvät jalassa. Gaboreissa on älyttömän hyvä lesti jopa tällaiselle liikavarvastyypille.
Minäkin olen innokas kirppareilla kävijä. Ostan ja myyn ahkerasti. Kengät ostan aina uutena. Se on järkevää ihan oman terveyden vuoksi...