sunnuntai 11. lokakuuta 2009

"Huuhaa" messuilla

Leimautumisen uhallakin kerron, että olin eilen ensimmäistä kertaa elämässäni Hengen ja tiedon messuilla. Paljon olisi ollut tarjolla mielenkiintoisia hoitoja, ihania kirjoja, puhdasta ruokaa ym. mutta haaveeksi jäi suurin osa. Yhden miniluennon kävin kuuntemassa ja ostin rentoutuskasetin,  "toivomuskiven" sekä krysokolla (sinivihreän turkoosi) luonnonjalokiven muutaman entuudestaan hankitun seuraksi. Myös kaulakoru ja kurkun karheuteen sisäisesti nautittavat Kähinä-tippat (ihana nimi) lähtivät mukaan. Tuote sisältää kihokkiuutetta.
Kiinnostamaan jäi mm. Aura-kuva, jonka aion joskus käydä otattamassa. Muutamaa kirjaa ja enkelikortteja aion Kirjamessuilta katsoa, kun jäivät mieleen ja mietityttämään.
Minua kiinnostaa kovasti kaikki henkinen, vaikka uskonto ei niinkään ole se minun juttuni. Tarjonta on moninaista ja kaikesta pitäisi osata poimia ne omimmat asiat ja sopeuttaa ne käytännön elämään. Yksi ehkä mieleenpainuvimmista kokemuksista oli vajaa vuosi sitten osallistuminen meedio Marja Pennasen tilaisuuteen. Vakuutuin siitä, että emme ole täällä yksin eikä kaikki lopu kuolemaan. Yhtä vakuuttunut olen siitä, että oma asennoituminen asioihin vaikuttaa hyvinvointiimme valtavasti. Ajatuksissa piilee voimaa. Voimauttavia ajatuksia yritän ottaa käyttöön, niille on aina tarvetta.


7 kommenttia:

Linnea kirjoitti...

Tuolla olisin varmaan viihtynyt. Sopivasti huuhaa menee hyvin...
Tuossa aiemmin oli ihania kiiltokuvia. Tuli lapsuus mieleen - varmaan se oli tarkoituskin :-)

Ida Maria kirjoitti...

Naa huuhaa jutut on aika 'jannia 'ja ihan mielenkiintoisia uskoi niihin sitten tai ei.

Koirista oli kivoja kuvia aiemmin =)

Jaana kirjoitti...

Tuolla olisi ollutkin mielenkiintoista käydä. Tuo ns. huuhaa kiinnostaa joiltain osin kovastikin. Minähän olen joitain vuosia sitten käynyt reiki-I -kurssin ja voin antaa reiki -hoitoa. Silloin kurssilla keskusteltiin kaikenlaisista henkisistä asioista, siis ihan uskontojen ulkopuolelta.

Sirkka kirjoitti...

Varmasti paljon kiinnostavia asioita, ihanat ovat ostoksesi...kivet ovat kauniita! Minä olin kurssilla,..joka oli mielenkiintoinen ja ostin kurssin pitäjän kirjoittaman kirjan, joka on Eheyttävä Luonto. Voin suositella luettavaksi...paljon luettavaa asiaa.

Lämpimät kiitoksen sanat sinulle, kirjoitit minulle niin kauniisti, kiitos!

Bullukat kirjoitti...

Kiitos Sirkka kirjavinkistä. Täytyypä katsoa, löytyisikö kirjastosta näin alkuun tutkittavaksi.

_hoya_ kirjoitti...

Huuhaa on kivaa! Tervetuloa ulos kaapista :-D

violet kirjoitti...

Alkoi kiinnostaa tuo auran kuvauttaminen. Miten IHMEESSÄ se onnistuu, osaako joku sanoa?