tiistai 6. lokakuuta 2009

Niitä koiria sitten...

Täällä kaipailtiin koirieni kuvia. Eläinten viikon kunniaksi muutama otos koirista. Yleensä en itsestäni kuvia laita, mutta nyt vertailun vuoksi pari. Kylläpä olen vanhentunut ja ennen kaikkea läskistynyt muutamassa vuodessa, kun vertaa noita kuvia. Kumpikin on otettu rodun erikoisnäyttelyssä. Ensimmäisessä olen Hilman kanssa viime kesänä rodun erikoisnäyttelyssä. Ja toisessa edesmenneen Mimmin kanssa veteraaniluokassa niin ikään erikoisnäyttelyssä muutama vuosi sitten.
Muuta kerrottavaa ei tänään ole. Olen hieman alakuloinen. En jaksaisi selata työpaikkasivuja ja tehdä hakemuksia, kun  ei tärppää millään. Ja jos en tee hakemuksia, on huono omatunto. Varsinainen kierre.

Keittelin muuten ensimmäistä kertaa mung-papuja. Tähän mennessä olen syönyt vaan kyseisten papujen ituja, mistä pidän kovasti. Nyt on monta annosta papuja pakkasessa, sen kun ottaa ja heittää ruoan sekaan.

4 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Höpshöps, et ole vanhentunut. Minä en näe noissa kuvissa sun kohdalta muuta eroa kuin sen, että hiukset on punaisemmat ;)
Toisiko tämä piristystä päivääsi: http://ninalandia.blogspot.com/2009/10/pipo-paassa-talvella.html
Oisko siinä tytöille uutta talvimuotia =D

Bullukat kirjoitti...

Kiitos linkistä. Piristi kyllä :D Kenenköhän bulldoggi siinä oli.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos koirakuvista suloisia ovat !! Halaa puolestani molempia !!

terkut ritz

Mari kirjoitti...

Oh, koirakuvia! Näitä sitten kelpaa aina ihailla! Hihih, tuo ensimmäinen rentoutumiskuva on ihan aprhautta :)

Kiva saada sinullekin kasvot! :)