sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Oma koti kullan kallis

Tulipa mieleen, kun kodin muutoksesta haaveilin, että voisin laittaa muutaman kuvan vaatimattomasta olohuoneestani. Pidän kaikesta vanhasta, kuluneesta, eriparisesta, retrosta ja värikkäästä. Ja noilla argumenteilla ei todellakaan synny mitään tyylikästä kotia. Mutta jokaisen kotihan on asujansa näköinen, eikö? Ei todellakaan Tila-ohjelman Kaunis koti kategoriaan menevä, mutta minä viihdyn.
8 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kyllähän koti pitää olla asujansa näköinen. En käsitä miten kodista saa noissa ohjelmissa sen näköisiä, että minä en ainakaan uskaltaisi asua niissä kun pelkäisi että rikkoo jotain. Sinulla on viihtyisän ja lämpimän näköistä, ihan sun väristä :)

Bullukat kirjoitti...

Kiitos :)

Laiza kirjoitti...

Ihanaa kun seinillä on tauluja! Pitäisi hankkia jotain kivoja kehyksiä itsekin ja tehdä jonkinlaisia asetelmia seinille, on alkanut vähän kyllästyttää nämä nykyiset maalaukset.

Bullukat kirjoitti...

Juu, tauluja mun seinillä riittää. Niitä on tällä hetkellä vaatimattomat 48 kpl :) Ei varmaan ole yllätys, että rakastan tauluja ja kirjoja. Kuvassa olevan lisäksi talosta löytyy kolme muutakin kirjahyllyä.

Anonyymi kirjoitti...

Uskon että viihdyt.
Ihanat mussukat sohvalla kuikkimassa.
Hyvää kevättä.
t.riitta

Kaisa kirjoitti...

Ihanan viihtyisä koti sulla :)

Mari kirjoitti...

Oh sulla on vähän kirjoja! Mä en voi hankkia mitään kirjoja omaksi, kun meillä ei ole kertakaikkiaan mitään paikkaa niille. Yksi kirja tuli ostettua tuossa talvella, ehkä sen saa johonkin tungettua kun olen sen lukenut.. :)

Bullukat kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.