sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Pitkästä aikaa kirppikselläLähdin tänään varta vasten Valtterin kirpputorille, koska siellä oli Kodittomat espanjan koirat ry:lläkin pöytä. Rahaa kerättiin hyvään tarkoitukseen kodittomille espanjalaisille koirille. Löysin sieltä yhden pokkarin sekä ihanan peltirasian. Olen sellaista metsästänyt, kun en omista lääkekaappia ja halusin johonkin kivaan rasiaan laittaa lääkkeet.Sieltä sitten jatkoin Hesyn kirpparille, jossa en ollutkaan käynyt pitkään aikaan. Löytyi pari vaatetta, vanha käsveska, kortteja, Hilmalle uusia leluja ym. ym. Ihastuin tähän kankaaseen, josta tulikin keittiön pöydälle liina:Melkein psykedeelistä ja 1970-lukua, mutta mä rakastan värejä ja tuo liina sopii hyvin, kun keittiön pinnatuolitkin ovat keltaiset.Pieni enkelituikkualusta oli pakko ottaa mukaan. En tosin tiedä, raaskinko siinä tuikkuja edes poltella...Hilma tykkäsi kovasti mm. uudesta narulelusta. Ja tuolikin alkaa kelvata nukkumapaikaksi.


8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Apua !!
Jotain ihanaa olet kuvannut, mutta kuvat ei näy !
Tai sitten mun läppäri on hajonnut !

terkut riitta

Bullukat kirjoitti...

Mikäköhän vikana. Mulla kuvat kyllä näkyy.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt näkyy, mulla varmaan koneessa jotkut noitavainot meneillään !!

Ihania kuvia !

terkut riitta

Jaana kirjoitti...

Kivoja kirpparilöytöjä. Täällä on kolme kirppistä ja suurimmalla niistä kävin viime viikolla. En löytänyt mitään erityistä, uudet jälkkärikulhot ja mökille ruusutarjottimen. Tuntui että tarjolla oli vain likaisia T-paitoja...! Ensi viikolla tarkistan toiset kirppikset. On aina jännä mennä ja katsoa tekeekö hyviä löytöjä :)

Bullukat kirjoitti...

Vaatetta on todella paljon myynnissä. Niin paljon, ettei jaksa edes alkaa penkomaan kasoja.

Mari kirjoitti...

Pysyykö nuo juoksuhousut sinun tytöillä? Meillä nimittäin kun oli tuollaiset, niin en saanut millään niitä pysymään Tyynellä. En kyllä saanut pysymään sillä mitään muitakaan pöksyjä!

Nyt on niin mukavaa kun Tyynekin on leikattu, ei tule enää juoksuja. Tyynen juoksut vielä olivat aivan karmeat!

Millalla kun aikoinaan vielä oli juoksut (ennen märkäkohtua ja siitä johtunutta kohdunpoistoa) niin niitä ei edes huomannut aina. Oli todella helppo niiden suhteen, toisin kuin Tyyne.. :)

Bullukat kirjoitti...

No eihän noi housut pysy. Reikä, mistä pitäisi laittaa häntä, roikkuu väärässä paikassa, kun bullien pientä saparoa ei siitä saa ujutettua sitten millään. Yritän kuitenkin pitää noita pöksyjä päiväsaikaan.

Mari kirjoitti...

Näin vähän ajattelinkin, että eivät taida kyllä päällä pysyä! :) Voin kertoa, ettei siitäkään ole hyötyä vaikka häntä löytyykin - ei pysynyt siitä huolimatta päällä! :)