perjantai 4. kesäkuuta 2010

Se on sitten kesäloma

Eka viikko lomaa takana, kaksi  jäljellä. Harmittavasti iski sarveiskalvotulehdus vasempaan silmään ja vaiva on hieman häirinnyt suunnitelmia. Auringonvalo on viiltänyt kuin veitsi, joten haaveilemani pitkät lenkit kameran kanssa luonnossa ovat toistaiseksi tekemättä. Onneksi on nyt lääkkeet ja maanantaina silmäklinikalla kontrollikäynti ja bakteeriviljelyn tulokset. Toivottavasti osui oikea lääke heti alkuunsa. Ainakin silmä tuntuu hieman paremmalta kuin alkuviikosta.

Ostin eilen muutaman kukan parvekkeelle. En laittanut niin paljon istutuksia kuin edellisinä vuosina, mutta jotain sentään. Muutamia orvokkeja, pelargonian ym. Yrttejä on myös tarkoitus istuttaa, mutta olivat niin huonon näköisiä, etten vielä ostanut.Sain vihdoin kyydin huonekalukirppiksille. Pitkään on ollut hakusessa halpa nojatuoli olohuoneeseen. Entisestä koirien tuolista on päällyskangas kulunut puhki. Kallista en viitsi hankkia, koska täällä koirat saavat istua tuolilla ja sohvalla. Muutama paikka tuli kierrettyä, ennen kuin löytyi edes jotensakin sopiva tuoli. Keinonahkaa, joten helpompi pitää puhtaana karvoista kuin kankainen. Kylli-mummukka oli silmät pyöreenä, kun vanhaa tuolia vietiin ulos. Uusi tuoli ei jostain syystä ole vielä ollut kovinkaan kiinnostava. Kumpikin tytöistä on käynyt sen katsastamassa, mutta ei vielä ole kelpuuttanut makuupaikakseen.

Hilman toinen juoksu alkoi vihdoinkin. Merkkejä on ollut ilmassa jo kauan. Nuo pöksyt vaan eivät ole bullin pyöreälle peffalle suunniteltuja. Jatkuvasti saa olla pöksyjä lattialta keräämässä ja uudelleen päälle laittamassa. Kyllillä ei nyt enää tuota "ongelmaa" olekaan.
4 kommenttia:

Jaana kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jaana kirjoitti...

Hyvää lomaa! Toivottavasti silmäkin paranee pian.
Hyvän tuolin löysit, ehkä tytötkin sen ajan myötä kelpuuttavat. Mulla tuo koirien sohva on nahkaa, mutta siinä on istuimella kankainen suoja. Jos suoja on pois, niin eivät oikein osaa olla sohvallakaan. Ovat kai niin tapoihinsa pinttyneitä :)

Bullukat kirjoitti...

Tällä hetkellä Hilma makaa tuolilla, vieläkin tosin oudoksuu materiaalia.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kuvat, kukkia ja koiria. Kaunis tuo harmaa kuviollinen kukkaruukku.
Toivottavasti saat silmäsi kuntoon ja pääset nauttimaan kesälomasta.
Hyvää jatkoa ja ihanaa lomaa, sekä koirille halauksia !

terveisin riitta