sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, mitäpä tuo tullessaan?

Blogini on ollut ihan hunningolla, kuten niin moni muukin asia elämässäni. Energiaa ei ole työn lisäksi löytynyt mihinkään. Ei harrastuksiin, ei liikuntaan ja kodinhoitokin on ollut ihan retuperällä. Yritän jaksaa jatkossa hyödyntää vapaa-aikani paremmin. Toiveissa edelleen uusi työpaikka. Hakemuksia on tehty jonkin verran.

Jostain se optimismi pitäisi taas kaivaa esiin, jotta jaksaisi luottaa tulevaan ja siihen, että muutoksia parempaan suuntaan tapahtuu.

Vuosi 2010 on ollut elämäni vaikein. Työpaikan menetys otti lujille. Loppuvuodesta Kylli-mummeli sairasteli. Epäiltiin osittaista vatsalaukunkiertymää. Kuvissa näkyi jotain "ylimääräistä" rintakehän alueella. Toivon vaan, että vielä olisi yhteistä aikaa edessä. En uskalla edes ajatella sitä, että tiemme eroaisivat.

Lukijoita ei taida olla montaa, kun ei täällä kuukausiin ole mitään tapahtunut. Toivotan silti kaikille täällä piipahtaville oikein mahtavaa vuotta 2011.


6 kommenttia:

Laiza kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinullekin!

Bullukat kirjoitti...

Ihanaa, että joku tännekin eksyy :)

Mari kirjoitti...

Olipas iloinen yllätys huomata, että olet tänne jotain kirjoitellut :)

Toivon sydämestäni sinulle parempaa uutta vuotta! Tuokoon tämä mukanaan iloa ja onnea!

Bullukat kirjoitti...

Kiitos Marika. Kun elämässä ei tapahdu paljon mitään eikä ole ylimääräistä aikaa, ei ole blogiakaan tullut päivitettyä. Jos nyt yrittäisi edes jotain saada silloin tällöin kirjoitettua.

Jaana kirjoitti...

Tyttöjen kuvien lisäksi myös tuo yläkuva on hieno, onko omista kokoelmistasi?
Toivottavasti tämä uusi vuosi toisi tullessaan paljon positiivisia juttuja!

Bullukat kirjoitti...

Jaana, on postcrossingista saatu kortti.Täytyy ottaa siitä parempi kuva, jossa ei taustoja näy.