sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Talvi senkun jatkuu

Pakkasia riittää. Ei muuten haittaa, mutta koirien kanssa ulkoilu jää vähiin, kun paljaat jalkapohjat eivät kestä kylmää. Tossutko pitäisi hankkia? Itse saan  tarpeeksi vaatetta niskaan, mutta kasvot tahtovat paleltua. Kommandopipoko auttaisi? Ulkona on kaunista ja kyllä se kevätkin tulee, vaikkei ihan heti.

Tänne ei kuulu mitään ihmeempiä. Töitä haetaan edelleen. Huippuhakijamäärä oli eräässä paikassa, jota hain (enkä tullut valituksi): 363 hakijaa! Eli lottovoitto sille, joka paikan sai.

Mulla on ollut taas käsien kanssa ongelmia. Mystisiä nivelvaivoja ja hermosärkyä, jolle ei aikoinaan löytynyt syytä, vaikka asiaa tutkittiin ja reumakokeetkin otettiin. Toista kättä on särkenyt pari yötä. Sormet eivät taivu, eikä kädessä ole puristusvoimaa. Ihan kosketus-arka. Täytyy katsoa, millainen huomenaamulla on. Yleensä nämä vaivat eivät onneksi kestä montaa päivää.

Yritän rämpiä eteenpäin ja nähdä ympärilläni positiivisia, vaikka ihan pienen pieniäkin asioita. Talvilomakin on edessä. Saa levätä ja ladata akkuja. Eiköhän se tästä taas.Kuka on ollut nälkäinen?

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Beaglessa ja Englanninbulldogissa tuntuu olevan paljon samaa. Tuo istumistyyli on niiiiin samanlainen kuin meillä Tyynellä, sellainen hauska laiska pyllytys! :D

Tuo puu on muuten vallan mainio! Mikähän ihmeen otus siinä on oiekin nakertanut?!

Paljon voimaa arkeesi!

Jaana kirjoitti...

Oilisko palokärki nakertanut puuta ruokaa etsiessään?
Hilma istuu hauskasti pyllyllään :) Riiakin hakeutuu usein auringonpaisteeseen sisälläkin. Tykkää paljon auringosta, vaikka talven lapsi onkin. Jospa nyt vihdoin loppuviikosta lauhtuisi eikä tarvisi vaatettaa niin itseään kuin koiria niin paljon..