sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Leppoisa sunnuntai


Olen tehnyt kaikenlaista pientä, mutta yrittänyt myös levätä, jotta jaksan taas viikon töissä. Pesin Hilman ja nyt tyttö tuoksuukin ihanan puhtaalta. Hän jatkoi eilistä projektiaan, eli Pokemonin (eikä sammakon, kuten luulin) silmänpoistoa.


Aion vielä kirjoittaa muutamat postcrossing -kortit sekä hieman järjestellä omia kortteja kansioihin. Ostin perjantaina hyvää teetä. Tätä tuotemerkkiä olen pitkään halunnut kokeilla, mutta sitä ei meidän kaupoista löydy, joten se lähti matkana, kun Life-myymälästä sitä löysin


En voi myöskään vastustaa saviastioita, joten tämä purnukka oli pakko ottaa eilen kirppikseltä mukaan. En tiedä, millä sen täytän, mutta aika näyttää.


Oikein mukavaa viikkoa kaikille.

3 kommenttia:

himalainen kirjoitti...

Tykkään myös tosi paljon Clipperin teestä, ihanan kevyitä ja sopivasti maustettuja. Sellaisia, joita mielellään juo kesäiltoinakin. Tykkään siitä vadelmamaustakin.

Ihana tuo polkukuva!

Jaana kirjoitti...

Appelsiinia ja kookosta..mmm..täytyy olla hyvää!

Bullukat kirjoitti...

himalainen, kiva un tulit vierailulle :) Tuo polku on läheisestä pienestä metsiköstä, jossa on yli 100-vuotiaita puita. Jäänevät asutuksen alle :( Täytyy maistaa tuota vadelmaakin.

jaana; maista ihmeessä. Hyvää oli. Kookosta olisi voinut olla enemmänkin.