sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Viikko kesälomaan

Kyllä lomaa jo odotankin. On takki ihan tyhjä eikä oikein ole motivaatiota töissä ahertaa. Olen vaihtelevalla menestyksellä ehtinyt käydä kuntosalilla. Hyvä fiilis sen jälkeen, kun on treenit saanut tehtyä.

Käväisin tänään myös Hesyn kirppiksellä, josta tarttui matkaan mm.tällaista:


Mä vaan en voi vastustaa nättejä tasseja, vaikka astioita on yhdelle hengelle jo enemmän kuin tarpeeksi. Toinen asia, jolle en osaa sanoa ei, on kirjat. Tällä kertaa tarttui matkaan lastenkirjoja. Ei kovin hyvä kuntoisia, mutta edullisia ja rahat menivät hyvään tarkoitukseen.Rakastan Beatrix Potterin kuvituksia, joten näitä kirjoja ei vaan voinut jättää.


Hilma sai pari pehmoa tietysti, kuten aina tuliaisina. Tämän hauskan bulldoggiaiheisen lelun löysin myös, mutta se on tietokonepöydälläni. Tiedän kokemuksesta, ettei se Hilman hampaissa kestä paria minuuttia kauempaa.


Eilinen päivä meni kursseilla (pakko oli mennä, vaikkei kiinnostanut). Tänään kävin kirppiksen lisäksi salilla treenaamassa. Sainkin huhkia yksin - mitä ylellisyyttä.

Nyt kuuntelen Enrique Iglesiaksen tunnelmallista espanjankielistä levyä, joka myös tarttui kirpparilta mukaan. Vatsa kurnii ja odotankin kuumeisesti, että uudet perunat kypsyvät ja laitan tomaatti-basilika-mozzarella salaattia ym. Ja jos sitten jälkkäriksi kaffet ja jätskiä.

Illan ohjelmassa vielä parit työhakemukset, ensi viikon eväsruokien teko ja jos ehtisi vielä jonkin leffan katsoa ennenkuin Nukkumatti kutsuu.

Mukavaa alkavaa uutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivat kirppislöydöt !
Mukavaa loman odotusta !

Terkut Riitta

Bullukat kirjoitti...

Kiitos :)

Jaana kirjoitti...

Ihania nuo vanhat kirjat, tulipa aikanaan luettua kaikki Viisikot :)

Bullukat kirjoitti...

Mä en koskaan voi vastustaa kirjoja ja se näkyy kotona, kun joka seinällä on kohta kirjahylly.