sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Kirppiksellä taas

Hieman aurinko meni pilveen, joten jaksoin lähteä käymään Hesyn kirppiksellä, josta löytyikin kaikkea pientä kivaa edullisesti.


60-70-luvun värimaailmaa olevat verhot, joiden väri hieman muuttui kuvassa. Pohja on ruskeampi. Tulevat talviverhoiksi yhdistettyyn kirjasto/koirahuoneeseen, jota alan jossain vaiheessa kalustamaan muutoinkin. Kunhan putkihommat on hoidettu ensin alta pois.

Eteisessä mulla on vaatenaulakon näkösuojana verho. Nyt löytyi vaihtoverho. Tällaisen ison kangaspalan löysin.Vihreä kynttilänjalka tai yhden kukan maljakko, miten tuota nyt haluaakin käyttää.


Tätä sarjaa mulla on jo yksi kirja. Ihana kuvitus :)


Heh, yritin ottaa tämän päivän lookistani kuvaa. Tämän mekon ostin maanantaina ja onkin oikein mukava päällä.


Hilmaakaan ei unohdettu; tuliaisina uusi lelu.

Yritän vielä käydä tämään kuntosalilla, kun en ole jaksanut helteen vuoksi treenata. Ja sitten vielä illalla voisi katsoa jonkun leffan tai tallennetun Hercule Poirotin. Siinäpä olisikin mukava sunnuntaipäivän päätös.


Hyvää alkavaa uutta viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Sulle sopii mekot, oliskin kiva käyttää niitä näin kesällä, mutta mun päälle eivät käy ei sitten millään. Edes hametta en ole pitänyt vuosiin. Sen sijaan olen löytänyt monet kivat capri-housut kirppiksiltä tänä kesänä, joten niillä mennään :)

Bullukat kirjoitti...

Kiitos Jaana. En tiedä, sopiiko niin hyvin, mutta niissä on mukava olla.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat verhot olet löytänyt !
Hilmasta mahtava kuva, koirakuvia on vaan niin ihana katella.
t.Riitta