lauantai 16. heinäkuuta 2011

Loman viimeinen jakso alkoi


Vielä kolme viikkoa lomaa. Vaikka piipahdin vain viikon verran välillä töissä, se vei kaikki mehut, eikä edes ollut kiire. Yritän nauttia elämästä päivä kerrallaan. Sopeutua asioihin, joille en tällä  hetkellä voi mitään. Tehdä sen, mitä pystyn, jotta asiat jatkossa muuttuisivat. Opetella positiivista ajattelua ja hetkessä elämistä. Tärkeintä olisi saada hyvä ja tasapainoinen olotila. Nauttia siitä, mitä on ja niistä asioista, jotka elämässä ovat kunnossa, sillä niitäkin on paljon. Menipä syvälliseksi :) Oikein mukavaa kesän jatkoa lukijoille, jos teitä vielä täällä on.

6 kommenttia:

paula kirjoitti...

Hyvältä tuo pohdiskelusi kuulosti!
Täällä on samaten kolme viikkoa lomaa jäljellä ja sitten eräänlainen downshiftaus töissä. Tunnit vähenevät minimiin, samoin palkka mutta elämänlaatu nousee.

Jaana kirjoitti...

No onhan meitä :)
Viisaita ajatuksia, kun nuo vaan pystyisi aina pitämään mielessään. Olen itse ajatellut vastauksena siihen kysymykseen että mikä on elämän tarkoitus juuri tuota " tasapainoisen olotilan saavuttaminen"
Välillä tuntuu, että on jopa aika lähellä sitä, välillä taas ei. Mutta se kuulunee elämään, välillä rocky road...

Kini kirjoitti...

Miulle omintakeinen elämän asenne, kun olen niin itserakas, että mieluumin nautin elämästä kuin että en :) Niin, ja ihan kokemuksesta suosittelen sitä kaikille !

Tiina Rönnberg kirjoitti...

Täällä ollaan :) Oikein mukavaa ja rentouttavaa loman jatkoa sinulle!

Bullukat kirjoitti...

Kiva, että täällä vielä joku vierailee, ettei ihan itselleen tarvitse kirjoitella :)

Anitta kirjoitti...

Kyllä täällä poikkeillaan, olethan suosikeissani. Ei vaan tule usein kommentoitua, varsinkaan nyt helteillä.