tiistai 23. elokuuta 2011

Haasteita riittää...

Edellisessä postauksessani esitin toivomuksen, että huolet kaikkoaisivat, mutta eipä toive toteutunut. Uusin asia on se, että työpaikallani alkoivat taas uudet YT-neuvottelut.  Kaksi vuotta sitten menetin mukavan toimistotyöni, josta pidin ja "jouduin" ottamaan vastaan osa-aikaisen, iltapainotteisen asiakaspalvelutyön, koska muutakaan ei ollut tarjolla. Nyt on tämäkin työ siis vaakalaudalla. Kuuden viikon kuluttua selviää miten käy.

Putkiremonttikin lähenee. Sain viime viikonloppuna tyhjennettyä kellarikomerot. Seuraavaksi olisi vuorossa asunnon katselmus, jossa käydään asioita läpi sekä kaakeleiden ym. valinta. Sitten pitääkin kaivaa 35.000 euroa rahaa 15.9. mennessä. Eli eka erä maksettava. Sen jälkeen onkin jo pakattava ja lähdettävä evakkoon muutamaksi kuukaudeksi.

Tänään posteljooni toi mukavaa korttipostia. Tässä muutamia makupaloja. Sori kuvien huono laatu.

kiniltä tuli mm. tällaisia ihanuuksia:


Hauskoja Marleena Ansion kortteja ja Heli Pukin mainio pääsiäisnoita.

Pitkästä aikaa aasikorttikokoelmaan oikea helmi


Pirkolta tuli vaihtarina mm. tällaiset:


Eli Inge Löökiä ja hauska muumikortti :)

Kerääkös kukaan muuten Kimmo Pälikköä? Minulla alkaa olla jo  niin paljon tupla- ja jopa triplakappaleita, että voisin vaihtaa johonkin muuhun tai jopa lahjoittaa tarvitsevalle. Ota yhteyttä, jos kiinnostaa.
Eipä tässä sen kummempia. Työhakemuksia olen taas tehnyt, jospa jotain joskus poikisivat...

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Tein sulle tänään korttikuoren valmiiksi ja sinne sujahti pari Pälikköäkin... Luovutko vallan siitä vai pidätkö vaan taukoa?

Bullukat kirjoitti...

^en ole luopumassa, mutta on jo melkoinen pino noita tuplia tai triploja. Kerään lähinnä Helsinkiä-aiheisia. Voihan olla että lähetyksessäsi on minulle uusia kortteja :)

Tuula kirjoitti...

Kuulostaa järkyttävältä tuollainen remonttimaksu! Onko se tosiaan maksettava heti ja eikö sitä saa vastikkeeseen? Vähitellen maksettuna se tuntuisi kohtuullisemmalta. Muuttokin on raskasta puuhaa ja jos vielä työasiatkin rassaavat, en yhtään ihmettele jos olet puhki. Toivottavasti jostain päästä alkaa vähitellen näkyä valoa. Ja onneksi osaat iloita pienistä asioista, kuten korttiposteista :)

Bullukat kirjoitti...

Voi ottaa vastikkeeseen, mutta mun osa-aikaisen palkka ei riitä, kun vastikkeesta tulisi n. 700 euroa. Eli lainaa on otettava... Ja tosiaan tuo oli eka erä. Vielä n. 20.000 euroa maksettava helmikuussa.