maanantai 29. elokuuta 2011

Mukava viikonloppu

Lauantaina olimme Hilman kanssa bulldoggiyhdistyksen erikoisnäyttelyssä. Oli yhdistyksen 40. juhlavuosi. Kovassa kisassa Hilma yllätyksekseni oli avoimen luokan narttujen 3. ja sai SA:n. Harmi, ettei meistä kukaan tainnut ottaa kuvaa, mitä laittaa näytille. Päivä oli aurinkoinen. Poltin lahjakkaasti niskani ja olimme kumpikin väsyneitä, kun tulimme kotiin.

Sunnuntaina käväisin Hesyn kirppiksellä, mistä löytyi muutama postikortti korttivaihtokavereille, kirjapaperia ym. pientä. Sieltä suunnistin salille. Tuli hyvää hyötyliikuntaa, kun kävelin kaikki matkat.

Yritän kovasti tehdä listoja siitä, mitä kaikkea pitää ottaa mukaan kun täältä joudun evakkoon. Äsken kävi muutama mies katsomassa asuntoani ja videoimassa ym. Tällä viikolla työt alkavat kellaritiloista ja pihalta, eli kohta asun työmaalla.

Nyt tuntuukin sää jo syksyisemmältä. Yleensä mun lempivuodenaika, mutta ei tänä vuonna, kun ei ole ihania metsiä ym. missä yleensä tulee liikuttua. Niin elämä muuttuu ja itse pitää asioihin mukautua...


Ei kommentteja: