keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Viimeisimmät postikortit

Sain jo eilen korttiringin Paulalta aivan ihanan enkelikortin, jota ei vielä kokoelmassani ole



Itse ostin Sokokselta näin suloisen bulldoggikortin


Sain tänään Kreikasta postcrossingkortin. Kuvassa maisema (tyypillinen turistikortti), vaikka olen esittelyssäni kertonut, etten sellaisia halua. Ja tekstissä luki vaan, että vaikea löytää eläinkortteja. Joopa joo. Varsinkin kun en ole sanonut haluavani eläinkortteja; ainoastaan koiria ja siilejä. Eikä oikeastaan muuta tekstiä ollutkaan, kuin että toivottavasti pidän kortista. No, en pitänyt.  Lisäksi kortista puuttui ID-numero. Eli yhtään ei ole panostettu kortin lähettämiseen :( Jonkun mielestä saatan olla kiittämätön, mutta on varaa olla, kun itse parhaani mukaan yritän satsata kortteihin.

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Toi on mulle niin tuttua, että "sulle on vaikea löytää kortteja". Mä ite aattelen et koirakortti on sellanen jonka luulis löytyvän lähes jokaisesta kortteja myyvästä kaupasta???

Kini kirjoitti...

Olen huomannut ihan saman. Olen laittanut, etten halua maisemakortteja, mutta silti niitä vaan tulee, koska muiden korttien löytäminen tuntuu olevan mahdotonta. Yleisesti kuvitellaan, että kaikki haluavat niitä maisemakortteja :(