torstai 17. marraskuuta 2011

Jo torstaissa mennään :)

Ihanaa, kun kohta on taas viikonloppu käsillä. Olen yrittänyt kerätä voimia tulevaan jouluponnistukseen töissä. Pidemmät yöunet ja terveellinen ravinto ovat nyt ykkösasioita. Liikunta ja laihdutus tulevat mukaan kuvioihin, kunhan ensin saan energiatason kohdilleen.

Sain tänään korttiringin Paulalta aivan ihastuttavan Virpi Pekkalan kortin. Olen aivan otettu tästä


Maanantaina on vapaapäivä, joka tulee jo näin ennakkoon joulunajan lauantaityöstä. Yritän nähdä hyvää ystävääni. Jos vielä viikonloppuna saisi kotityöt reilaan, niin voisi täysin rinnoin nauttia vapaapäivästä.
Eipä tässä muuta. Viihdyn edelleen erittäin hyvin täällä väliaikaiskodissa. Naapureita tosin muuttaa pois, tänään kaksikin kappaletta. Tännekin tuleva putkiremontti saa aikaan muuttoliikettä. Omassa kodissani meidän taloyhtiöstä on vaihtunut porukka niin, että juurikaan tuttuja ei enää ole. Ja ikäviäkin asioita on tapahtunut. Vanhuksia on kuollut muutama. Minunkin yläpuolellani oleva mummeli kuulema poistunut joukostamme. Liikaa stressiä muuttojen ja taloudellisten asioiden suhteen vanhuksille :(

2 kommenttia:

Tuula Myy kirjoitti...

Kyllä nuo putkirempat ovat raskaita asukkaille. Kai oman asuntosi remontti ehtii valmistua, ennen kuin tilapäisen remppa aloitetaan? Olisi muuten aika kamalaa etsiä vielä joku tilapäispaikka. Idyllisen näköistä seutua tuo, josta olet laittanut kuvan!

Bullukat kirjoitti...

Joo, ehdin onneksi takaisin omaan kotiini, ennenkuin tällä alkaa remppa. Ihan kivannäköistä seutua tämä on. En tosin asu tuollaisessa puutalossa, mutta ympäristössä noita ihania vanhoja taloja on paljon.