sunnuntai 5. elokuuta 2012

Taidetta

Olin eilen hyvän ystäväni kanssa Ilona Sampovaaran näyttelyn avajaisissa. Ties kuinka mones kerta, kun sain kutsun. Maalauksiaan en ole pystynyt koskaan ostamaan, mutta postikortteja ja koruja kylläkin.


Kävimme samalla reissulla syömässä ja nauttimassa pullollisen kuoharia. Taas jaksaa seuraavan työviikon. Hieman on stressiä uudesta duunista, tulee uniinkin, mutta päivä kerrallaan mennään eteenpäin ja katsotaan, onko tämä se "mun juttu", vai yritänkö vielä kerran jatkaa matkaa eteenpäin.

Isä ja äiti kävivät ulkoiluttamassa Hilmaa perjantaina, kun menin töistä suoraan kampaajalle ja olivat jättäneet tuliaisiksi tällaisia :)


Olen  huomannut, että pitäisi uudistaa tuo seuraamieni blogien lista. Moni taitaa olla kesätauolla ja jotkin lopettaneet. Itsekin mietin tämän blogin jatkoa. Tekisinkö toisen pelkästään postikortteiluun vai mitenkä toimisin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ethän ainakaan lopeta...t. paula

Bullukat kirjoitti...

Lopettaminenkin on ollut mielessä, kun ei ole mitään järkevää kirjoitettavaa, enkä koko ajan jaksa korttejakaan kuvata. Mutta katsotaan nyt. En mä ihan heti laita pillejä pussiin.