torstai 4. lokakuuta 2012

Pennejä taivaasta (tai jostain muualta)Vihdon tilille tuli kahdelta viikolta työttömyyskorvaus. Seuraavan kerran saan anoa rahaa marraskuun alussa. Eihän tuolla summalla paljon juhlita, mutta varmaankin leivässä pysytään. Kapea, mutta toivottavasti ei pitkä leipä :) Pääasia on, että rahaa tulee nyt säännöllisesti. Vielä täytyy verovirastoon olla yhteydessä ja tarkistaa veroprosentti, ettei tule ikäviä yllätyksiä.
 
Nyt tarttis miettiä avoimia hakemuksia ym, kun suhteita, joilla töitä saisin, ei ole ja mol:n sivuilla ei ollut minunlaiselleni mitään paikkaa, mitä hakea. Mutta toivotaan, että haettavaakin vielä löytyy. Sillä välin levätään, kuntoudutaan ja nautitaan ihanasta syksystä. Ja kivaakin on tiedossa, vuotuiset Helsingin Kirjamessut, jonne aion mennä, vaikka mikä olisi. Ei siellä tarvitse paljoa ostoksia tehdä, kunhan olen mukana. Jotain piristystä elämääni, jossa nykyään viikonloppu ei arjesta poikkea.
 
Oikein hyvää kv. Eläinten päivää toivottelee Hilma!

 
 

4 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Minäkin olen taas tulossa kirjamessuille lauantaina, samaisen kirjaston porukan kanssa kuin viime vuonna :)

Bullukat kirjoitti...

Mä en vielä tiedä, kumpana päivänä menen. Toivottavasti saisi taas jonottaa suomalaisen kirjakaupan kanta-asiakaslipun, niin ei tarttis maksaa sisälle.

Anonyymi kirjoitti...

Just ennen blogisi lukemista kävin H:gin Kirjamessujen sivuilla.
Olen siellä aika monta kertaa käynyt mutta nyt ei työttömyyden takia ole varaa...täältä kun on parisataa kilometriä Hesaan.
Hienoa että sulla on mahdollisuus kun asut siellä!
Paula

Bullukat kirjoitti...

Helsingin Messukeskukseen on kotoani vain viidentoista minuutin matka bussilla. Kunhan vapaalipun saisin, niin kaikki olisi täydellistä :)