tiistai 16. lokakuuta 2012

Juureksista potkua

Olipa mukava viikonloppu. Lauantaina sain haettua vapaalipun Helsingin Kirjamessuille ja olin Hengen ja tiedon messuilla. Sain seurakseni erään pariskunnan, joka aikoinaan asui meidän talossa. Oli kiva tavata pitkästä aikaa. Juurikaan ostoksia en tehnyt, mutta tällaisen enkelin ostin olohuoneen ikkunaan, niin kaunis.


Ja tuo samainen pariskunta kutsui minut sunnuntaina vierailulle uuteen kotiinsa Sipooseen. Vielä hakivat ja toivat kotiin ja tarjosivat ruoan. Aivan mahtava päivä :) He antoivat minulle myös jo viime vuonna joululahjaksi tarkoitetun bulldoggipehmolelun, johon Hilmakin mieltui, hieman liikaakin...


Ostin kaapit täyteen juureksia, joista aion loihtia hyvää, halpaa ja terveellistä ruokaa. On lanttua, nauriita, porkkanoita, punajuuria, bataattia, parsa- ja kukkakaalia. Tämä sadonkorjuun aika on sitten mukavaa.
 
Huomenna alkaisi ennakkoäänestyskin. Ehdokas löytyi vaalikoneen kautta. Taidanpa synttärieni kunniaksi käydä heti antamassa ääneni pois.
 
Nyt täytyy viedä postilaatikkoon kortteja ja lähteä hakemaan eläinlääkäristä Hilmalle kuivamuonaa. Eläinkaupasta ostamani kuivamuona ei näköjään jostain syystä sovi Hilmikselle. Meillä on jo muutaman viikon ajan ollut riesana ihon punoitusta ja kutinaa. Ollaan syöty antibioottikuuri, pesty shamppoolla ja syöty vaan kanaa ja riisiä. Kun laitoin sekaan entistä ruokaa, alkoi taas kutittaa, joten kai se on satsattava hypoallergiseen ruokaan. Maksaa vaan maltaita, mutta pääasia, että sopisi Hilmalle. Mun omat eväät onneksi olivat halpoja.
 
 

Ei kommentteja: