tiistai 8. tammikuuta 2013

Kierrätystä siskolta toiselle

Mulla on ollut putkiremontin jälkeen akuutti tarve kylppärikaapistolle, kun entisen kaapin tilalle laitettiin rättipatteri. Nyt siskoni asunnossa on samainen remppa tiedossa ja hänen kaappiensa tilalle myös tulee em. rättipatteri. Näin häneltä jäi kaksi pientä kaappia tarpeettomaksi. Eilen isäni tuli porakoneen kanssa kylään ja nyt mulla on lisää säilytystilaa, ihan tällaiset peruskaapit, mutta onnellinen olen, kun ilmaiseksi sain :)


Ostin viime vuoden puolella myös uudet verhot nettikirppikseltä. Laitan ne keväämmällä ikkunaan. Jotain pientä piristystä kotiinkin. Mä tykkään kaikenlaisista 1970-luvun värimaailman tavaroista ja tuleekin päivittäin selattua nettikirppistä ja blogeja, joissa näitä ihanuuksia on. Kaikenlaiset sommitelmat on kivoja.


Tämä laatikosto löytyy keittiöstä. Sais olla enemmän tilaa laittaa esille kaikkia peltipurkkeja ym. joita mulle on kertynyt.


Tämä pöydänpäällys löytyy ns. koirahuoneesta, eli kirjastosta. Kirpikseltä löytyneet taulut, edesmenneiden bulldoggien valokuvia, vanha norsulelu, mummon  perintöä pienet koirapatsaat, jotka juuri ja juuri kuvasta näkyy jne.


Ja keittiön vihreetä lasia ja valkosinistä keramiikkaa. Vaikea ottaa kuvaa, kun seinä tuli vastaan.

Kaikki vanha ja kaunis kiinnostaa, minkäs sille voi. Parasta kuitenkin, ettei tartte olla antiikkia eikä kallista.


5 kommenttia:

Linnea kirjoitti...

Kotoisia sommitelmia! :-) Sinulla on samoja astioita kuin meillä...
Nettikirppiksellä en olekaan koskaan käynyt. Pitääpä kokeilla.
Hyvää uutta vuotta ja onnea työnhakuun!

Bullukat kirjoitti...

Kiitti tsempeistä. Nuo nettikirppikset on kamalan koukuttavia, joten yritän pysyä sieltä pois.

Jaana kirjoitti...

Kauniita lasiesineitä. Etenkin vanha lasi on tosi kaunista ja tartun aina kirppiksillä niitä ihailemaan, jotain tulee välillä kotiinkin asti.

Tanja kirjoitti...

Heippa!
En ole enää vuodatuksessa, joten uusi blogiosoite on annitanninelamaa.blogspot.com. Laitan vuodatuksen blogin salasanan taa mappi ö:n.

Kirjailijatar kirjoitti...

Minäkin tykkään keramiikasta ja lasiesineitä. Hitsi vaan, kun ei tänne huusholliin enää oikeasti mahtuisi mitään lisää.