lauantai 7. maaliskuuta 2009

Kiinnostavia kuvia

Tällainen kutsu tupsahti postiluukusta muutama päivä sitten. Olen joinakin vuosina käynyt katselemassa tarjontaa ja mm. tällaiset sieltä on tarttuneet mukaan.Pyydän anteeksi kuvien huonoa laatua, kamerani ei ole hyvä.Kummatkin ovat Tea Tikan tuotantoa. Jostain syystä seinilleni eksyvät taulut esittävät melkein aina eläimiä tai luontoa. Muita suosikkejani ovat mm. Mildebergius, Inari Krohn ja Nanna Susi. Valitettavasti kahdelta viimeksi mainitulta en mitään teosta omista. Haaveilen vielä joskus saavani jonkun öljyvärityön seinälleni. Sitä odotellessa täytyy tyytyä grafiikkaan.
Yritän ehtiä näyttelyyn, vaikka lähiviikkoina on erilaisten yhdistysten vuosikokouksia ym. ohjelmaa. Ei kyllä ole oikeastaan varaa mitään hankkia, mutta jospa sitä vain kävisi katselemassa...

3 kommenttia:

aini kirjoitti...

Oi, minäkin tykkään Nanna Sudesta! Silloin muutamia vuosia sitten, liekö siitäkin jo kymmenen vuotta, kävin hänen näyttelynsä katsomassa Tampereen taidemuseossa (hänet oli juuri valittu vuoden nuoreksi taiteilijaksi) ja tykästyin:)

Ja kiitos vierailusta blogissani!

Leda kirjoitti...

Huomasin että haaveilet öljyvärityöstä.. en voinut vastustaa kiusausta mainostaa omaa nettisivuani.. ;) Mun työt on ainakin edullisempia kun noi mitä mainitsit..

www.leenavilenius.fi

Aurinkoista kevättä!

Bullukat kirjoitti...

Kiitos Leda vinkistä. Kävin heti kurkistamassa. Kyllä sieltä kiinnostavia tauluja löytyi. Sivusi meni suosikeihin :)