sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Kirppislöytö

Tuli käytyä Helsingin Eläinsuojeluyhdistyksen kirpputorilla, josta bongasin kuvassa olevan pöytäliinan. Ihanan retro kuosi :) Sopii todella hyvin pikkiriikkiseen keittiööni, jossa väreinä on keltainen ja punainen. Liinaa ei ole vielä pesty eikä silitetty. Pakko oli heti mallata sopiiko käyttötarkoitukseensa.
Muutoin ohjelmassa oli reipas kävelylenkki ja nyt sitten tylsiä kotihommia, imurointia, pyykin pesua ym. Sekä valmistautumista huomiseen työpäivään. Taas uusi työntäyteinen viikko edessä.

9 kommenttia:

Tiina Rönnberg kirjoitti...

Ihanan pirteät tuolit.

Minua harmittaa Hesyn kirppiksellä, että se on liian täynnä sellaista tavaraa, jotka eivät mene kaupaksi esim. turistirihkamaa ja kuluneita astioita. Mielestäni jos vähän paremmin valikoitaisiin mitä otetaan myyntiin (kuten kierrätyskeskuksessakin nykyään) pysyisivät paikat selkeämpinä ja käyttökelpoista tavaraakin löytyisi helpommin.

Bullukat kirjoitti...

Oikeassa olet. Aika roinaa siellä on. Löytyi tänään yksi peltipurkkikin. Pitäisiköhän laittaa siitäkin kuva.

anniina kirjoitti...

Sopii hyvin tuon pöydän kanssa! ;)

emäntä kirjoitti...

Minuakin viehättää nuo tuolit. Pöytäliina on myös kiva löytö=)

Bullukat kirjoitti...

Tuolien piti olla väliaikaisena. Ovat vanhempieni kesämökiltä kotoisin. Miellyin kuitenkin niin pirteään väriin, ettei ole tullut hankittua uusia tuoleja.

Riikka T kirjoitti...

Onnea uudelle blogillesi.
Hienot tuolit olet ostanut

Riikka T kirjoitti...

Hupsista , luin huolimattomasti, sehän olikin pöytäliina eikä nuo tuolit....

Rouva Nordman kirjoitti...

No on kyllä hieno liina! Kovin tuttua muotokieltä minulle, 70-luvun lopulla syntyneelle.

Anu kirjoitti...

Ooohh... Kuolaan. Ottaisin vaikka heti nuo tuolit ja pöytäliinan itselleni. Nam! Tykkään erityisesti 60- ja 70-lukujen muotoilusta ja tuotteista. Vanhemmassa blogissani esittelin sen ajan kirppislöytöjä. Nyt retroilu ja kirppikset ovat taka-alalla.