sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Kesämökkihaaveilua
Paula Braggen Kesäkodin lumo, josta yllä olevat kuvat ovat, on jo kolmas kesämökkiaiheinen kirja, jonka olen muutaman kuukauden sisällä hankkinut. Kaunis kirja, jota voin suositella lämpimästi.

Jokin kaiho minulla on omaan kesämökkiin. Tiedän että unelma tuskin koskaan toteutuu. Siirtolapuutarhamökkikin kelpaisi, vaikka niidenkin hinnat ovat kivunneet korkealle ja vapautuvia mökkejä jonotetaan. Tyydyn siis ahmimaan silmilläni näitä kuvia, joissa aika tuntuu pysähtyneen...

4 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Aina voi onneksi haaveilla... =)

Jaana kirjoitti...

Menin sitten heti varaamaan kirjastosta tämänkin kirjan. Jotenkin en osaa itse löytää tällaisia kirjoja, tai sitten en osaa etsiä oikeasta hyllystä kirjastosta. Minä en ole oikein sisustanut vielä tuolla meidän "mökillä", tuntuu että ulkonakin on ollut paljon hommaa ja yleensä siivoamisessa ja järjestelyssä. Mutta ehkä vielä joskus tulee sen sisustuksenkin aika..

Jutta kirjoitti...

Minäkin olen yllättänyt itseni haaveilemasta mökistä. En ole koskaan ollut mikään mökki-ihminen ja talossakin on laittamista. Mutta silti olisi ihanaa jos olisi mökki, jota laittaa ja jossa viettää aikaa... Koirat voisivat juoksennella vapaana ja uida... ja ehkä itsekin ;)

Bullukat kirjoitti...

Minä onnistunut turhankin usein löytämään tällaisia kirjoja. Tosin kuulun niin moneen kirjakerhoonkin, että kirjojen bongaaminen on helppoa.

Jatkossa täytynee minunkin siirtyä kirjaston käyttäjäksi, jos rahat eivät riitä kirjahankintoihin.