tiistai 7. heinäkuuta 2009

Borgå

Porvoo on aina ollut yksi lempipaikoistani. Muistan lapsena mummolareissut Myrskylään, kun ajoimme Porvoon läpi. Halusin aina asua siellä eikä tunne ole minnekään kadonnut, vaikka olen vahvasti kiintynyt kotikaupunkiini Helsinkiin. Tänään muutaman vuoden tauon jälkeen tuli piipahdettua Porvoossa. Rakastan vanhoja puutaloja, mukulakivikatuja ja käsityöläisliikkeitä. Tuli kahviteltua torin laidalla Gabriolessa ja käytyä Porvoon nukke- ja lelumuseossa. Siellä olisi saanut kevyesti kulumaan monta tuntia. Kotiinviemisiksi löytyi mm. kierrätyslasista tehty kaulakoru sekä korvakorut. Ihanaa, kun voi tukea pieniä yrittäjiä.

7 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Voi miten ihania kuvia. Mä olen loppu kuusta ystävieni kanssa lähdössä elämäni ensimmäistä kertaa Porvooseen. Näitä kuvia siihen asti katsellen. Sanna

Miia kirjoitti...

Porvoo on ihana. Siitä on vuosia, kun on siellä piipahdettu viimeksi. Ehkä tänä kesänä taas...

Jaana kirjoitti...

Voi kun tuonne pitäisi joskus päästä. Uskon, että Pekkakin tykkäisi käydä Porvoossa, ongelmana on vain milloin. Kesäaikaan ehdottomasti kuitenkin.

Marge kirjoitti...

Hei!
Kiitos vierailustasi blogissani ja kauniista sanoistasi!!:))
On kiva löytää uusia, kauniita blogeja! :)

Olen käynyt muutama vuosi sitten Porvoossa ja ne vanhat mukulakivikadut ja talot ja suloiset kahvilat ovat aivan ihatuttavat!! Kauniita kuvia ja kaunis blogi!:))

Jutta kirjoitti...

Kauniilta näyttää. Minä en ole koskaan käynyt Porvoossa,mutta näköjään kannattaisi.

Linnea kirjoitti...

Kaunista ja tunnelmallista. Jokakesäinen Porvoonreissu on vielä tekemättä... taitaa tänä vuonna jäädä elokuuhun.

Sirkka kirjoitti...

Täällä me vielä joskus asutaan...on niin tuttu kerran viikossa siellä jo kolmekymmentä vuotta...
Helmi on yksi lempi kahviloistani, josku istun siellä yksinkin...ei ketään muita ja se on todella harvinaista, nimittäin se on erittäin suosittu varsinkin kesällä, kun turistit tulevat Porvooseen.
Kerran meinasin jos ostaa sieltä kakkoskodin....

Kiitos kuvistasi oli Ilo!