sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Näissä merkeissä alkoi "kesäloma"

Tulipa perjantaina korkattua ihanaa NVY-kuoharia ja syötyä mozzarella-pestopizzaa. Näissä merkeissä alkoi "kesälomani". Kiva taulu ja säilytysrasiat (joita minulla ei koskaan voi olla liikaa) löytyivät kirppikseltä. Ja mielenkiintoinen kirjakin: Helen Kellerin Elämäni tarina. Mikä parasta, rahat menivät eläinsuojelun hyväksi. Niittykukkia oli välttämättä poimittava maljakkoon loman aloitukseksi. Tänään oli aikaa katsoa ajat sitten nauhoittamani aivan ihana Oopperan kummitus, ah mikä nautinto. Eikä vähiten ihanan Gerard Butlerin ansiosta :)

Koti on kuin pommin jäljiltä. Eteinen täynnä pusseja ja kasseja, joissa on työpaikaltani kotiin tuomat tavarani. Odottavat purkamista. Ja imurin varteenkin pitäisi tarttua. Mutta onhan sitä aikaa. Monta katsomatonta leffaa ja lukematonta kirjaakin odottelevat vuoroaan. Ehkä tasapuolisesti hyötyä ja huvia olisi hyvä strategia. Nyt alkuun on huvin aika.

2 kommenttia:

Linnea kirjoitti...

Hei!
Tulin vastavierailulle, kun huomasin kommenttisi blogissani. Täälläkin villakoiria nurkissa. Pitäisi valjastaa imuri tuhoamaan ne... Mutta aina ei huvita.

Jaana kirjoitti...

Oopperan kummitus on ihana! Käytiin Lontoon reissulla katsomassa se teatterissa ja nyt on dvd itsellä ja tietty piti tv:stäkin katsoa.
Hyvää "lomaa"! Eikö ole toisaalta mukavaa kun voi kaikessa rauhassa puuhastella ja rentoutua vuorotellen, ilman tiukkoja aikatauluja :)