tiistai 28. heinäkuuta 2009

Ostoksia ja vielä koiruuksia


Oli niin pitkä bloggaustauko, että täytyy laittaa tuplapostaukset. Kovin paljon en ole uskaltanut tuhlata, mutta jotain uutta vaatetta on tullut ostettua sekä kaupasta että kirppiksiltä. Ja yllätys-yllätys, kaikki vihreää! Lempivärinihän se onkin. Noita lyhythihaisia puseroita en tosin voi juuri nyt käyttää, kun Heinolan näyttelyssä paloin/rusketuin niin, että päällä näyttäisi koko ajan olevan pitkähihaiset hansikkaat ja kaulalappu. Eli kivat rajat, jotka eivät tämän kesän aikana katoa.

Uma Aaltosen kirjoja minulta on löytynyt entuudestaankin hyllystä. Mm. Colette, pieni musta koira on suosikkini. Kyynelehtimättä sitä ei voi lukea. Tämän heppakirjan bongasin Kierrätyskeskuksesta, minne lähinnä menin katsomaan koirille uutta nojatuolia, kun entisen istuinosan kangas on revennyt. Minua viehättää kirjassa Julia Vuoren kuvitus. Tuolia en valitettavasti löytänyt. Tuo pieni kaktus oli Valtterin itsepalvelukirppikseltä adoptoitava. Minulla on melko huono viherpeukalo, joten varpaat ja sormet ristissä, että kaktus ei heti menehdy.

Koirien kuvista käy hyvin ilmi tyttöjen erilainen energiataso. Kylli tosin on kohta veteraani ja Hilma vasta nuori-neiti. Mutta ei Kylli ole koskaan välittänyt leluista. On filosofi, joka tykkää istua, mietiskellä ja katsella maailman menoa. Hilma taas on varsinainen Duracell. Hetken nukkuu ja sitten taas kannetaan kaikki omat lelut yksitellen kovan ravistuksen kera olohuoneeseen. Kiva katsoa kun toisella on hauskaa.

Kuvat eivät ole mitenkään korkeatasoisia tai taiteellisia, mutta ei ollut tarkoituskaan.

6 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Uman poismeno tuli ihan turhan pian:(
Minulla on hyllyssä Kani ei osaa itkeä ja Colette on monta kertaa luettu - ja itketty.

Hilmalla on ihana riiviö-ilme!

Bullukat kirjoitti...

Sanos muuta. Uma jätti kyllä aukon jälkeensä. Tuo Kani ei osaa itkeä löytyy muuten minultakin. Hilma on 90 prosenttia ajasta juuri tuollainen riiviö :)

Viivi kirjoitti...

Pusuja tytille!! Hilma hepulille tietysti siskotytöltä kaksinverroin!

Marge kirjoitti...

Voi noita suloisia koiruleita!:)
Ihanat, erilaiset persoonallisuudet!!:) Ja hauskasti kerrottuna! Kamalaa, kun joskus "täytyy" oikein nieleskellä itkua, kun katsoo jotain surullista elokuvaa tai lukee kirjaa!! Varsinkin jos siinä kirjassa tai leffassa ovat puolustuskyvyttömät lapset tai/ja eläimet kärsimässä, niin tätä tyttöä viedään...;D

mimmuli kirjoitti...

Löysin kivan blogisi, jestas mitä ihania koiruleita. Oletkin ostanut kirpparilta unisiepparin=) Intiaanit käyttivät sitä lasten kehtojen yläpuolella jotteivat pienet saa pahoja unia ja se keskiosa ne sitten "pyydystää" =)

Bullukat kirjoitti...

Juu, unisieppari on jo pitkään ollut hankintalistalla. En tosin yleensäkään näe painajaisia, mutta onhan tuo hyvä olla varmuuden vuoksi.