perjantai 21. elokuuta 2009

Taidetta olisi ollut tarjolla, mutta kun ei jaksa

Tänään olisi ollut Taiteiden yö. Tunnustan, että en jaksanut lähteä kaupungille. En pidä ihmismassoista eikä kukaan ystävistäkään ollut lähdössä seuraksi. Käväisin ostoskeskuksellamme katsomassa pienen taidenäyttelyn ja kirjojen vaihtopöydän. Tuon enemmän kyllä poikien kirjan vaihdoin minulle tarpeettomaan pokkariin. Olen tuota Nuorten toivekirjastoa kerännyt jonkin verran.
Ruumiinkulttuuriakin tuli harrastettua. Kävin tekemässä pikaisen treenin kuntosalilla. Ja Ilmoittauduin työväenopiston englanninkielen kurssille. En ole juurikaan joutunut kieliä käyttämään viime vuosina työssäni. Olen unohtanut kaiken! Kielitaitoa vaaditaan monissa työtehtävissäkin. Mistä puheen ollen, kävin eilen ensimmäistä kertaa elämässäni Työ- ja elinkeinotoimistossa. Melko masentava paikka. Osa porukasta oli melko syrjäytyneen näköistä. Toivottavasti itse onnistun työelämässä pysymään. Eläkettäkin olisi tienattava. Paljon on jokaiseen paikkaan hakijoita ja kovat ovat työnantajien vaatimukset.
No, tämä päivä oli kaiken kaikkiaan ihan mukava. Kivan aurinkoinen sääkin, vaikka kohta syyskuussa ollaan. Kynttilöitä polttelen, söin äsken luomumysliä soija"maidon" ja äitini tekemän karviaismarjahillon kanssa, nam. Kyllä elämä on aika ihanaa :)

1 kommentti:

Jaana kirjoitti...

Minäkin olen joskus käynyt Hgin "työppärissä". Eipä se mikään mukava paikka ole, mutta toki sieltä tietoa ja apua saa. Toivottavasti löydät sopivia paikkoja, joita voi edes hakea.
Kielien opiskelu kannattaa aina. Itsekin katselin työväenopiston tarjontaa, saksa tai espanja kiinnostaisivat. Toisaalta joku kädentaidonkurssikin olisi kiva. Saa nähdä tuleeko sitten mentyä minnekään ;)