torstai 17. syyskuuta 2009

Kengät sanoo koo koo koo

Kävin tänään hakemassa Siwasta Ellos-paketin, jossa oli nuo ruskeat nauhasaapikkaat. Ihastuin niihin jokin aika sitten ja nyt pystyin hyödyntämään 40 % alennuksen. Minulla on vuosia ollut lyhyitä saappaita, nyt vaihteeksi pitkävartiset. Voi pitää hameitakin halutessaan. Paitsi ei ole pitkää takkia... Milläköhän rahalla senkin hankkisi...

Nuo mustat on Din Skon käytettynä erään nettikeskustelupalstan kautta ostetut. Hieman isot, mutta eiköhän pohjallisilla ja paksummilla sukilla niitä pysty käyttämään. Vaikeinta lienee koroilla kävelyn opetteleminen. Käytän yleensä matalia kenkiä, joilla pysyy hyvin pystyssä ja pääsee kovaa eteenpäin.

Hammaslääkärissä todettiin, että jäädään seuraamaan yhtä hammasta, tarvitaanko juurihoitoa vai ei. Käyn joka tapauksessa loppuvuodesta näytillä ja ainakin väliaikainen paikka vaihdetaan pysyvään. Seuraavalla kerralla aion jonottaa terveyskeskukseen hammashoitoon. Niin kovin kalliiksi tämä tulee.

3 kommenttia:

tuike kirjoitti...

Lukaisin vähän blogiasi taaksepäin ja huvitti, että osa kirjahyllykuvista oli kuin omasta hyllystä. Järjestyskin oli melkein sama! Hassua?

Bullukat kirjoitti...

Ohhoh! Olisi kiva nähdä sinun kirjahyllysi kuvia.

Tirpana kirjoitti...

No niin siinähän ne saappaat nyt ovat! Ovat kyllä ollet erittäin ihanat käytössä ja juurikin hameiden kanssa niitä paljon käytän.