tiistai 1. syyskuuta 2009

Valmennusta ja ostoslistoja

Tänään oli viimeinen työnhakuvalmennuspäivä. Sain paljon hyviä vinkkejä hakemuksen tekoon ja haastatteluihin. Nyt pitäisi löytää paikkoja mitä hakea... Seuraavaksi on varattu aika TE-toimiston ammatinvalinnanohjaajalle. Toivon ajatuksia selkeyttävää keskustelua. Kannattaisiko kouluttautua? Mikä olisi ala, jossa ei vaadita pitkää kouluttautumista ja tuntuisi omalta ja toisi työpaikan? Toimistotyöt ovat katoava ala. Tai sitten niistä tulee asiantuntijatehtäviä joihin tarvitaan moniosaajia. Miten tämä onkin niin vaikeaa...
Ostoslistaa olen suunnitellut, vaikka pitäisi säästää rahaa. Mutta ehdottomasti tarvitsen uudet, kivat kumisaappaat. Entiset Kontiot falskaavat. Ovat palvelleet hyvin jo yli 20 vuotta. Vielä ei ole mieleisiä kumppareita löytynyt. Pitäisi myös löytää siistiä ja mielellään edullista ja päällä hyvältä tuntuvaa vaatetta mahdollisiin työhaastatteluihin. Helpommin sanottu kuin tehty, kun omaan tyyliin eivät oikein jakkupuvut, paitapuserot ja sellainen "siisti" pukeutuminen istu. Enemmänkin olen hippityyppi ja kirpputoreilta vaatteensa ostava.
En muista koska olen asioinut kirjastossa muutoin kuin ennakkoäänestämässä. Nyt tein netissä varauksen parista tietokirjasta, joita en aikonut itselleni ostaa. Piti käydä kirjastossa vaihtamassa kirjastokortti modernimpaan versioon ja sain pin-koodin, millä varauksen onnistuin tekemään. Aina oppii jotain uutta.

7 kommenttia:

Ida Maria kirjoitti...

Hei, sinulla on mielenkiintoinen blogi ja sitten sulla on tosi sopoliinit koirat. IHANAT!!! =)

Bullukat kirjoitti...

Kiitos. Sinunkin blogisi kiinnostaa, onneksi sinne tieni löysin :)

mimmuli kirjoitti...

Kiitos vierailusta blogissani=) Niin se kuntoutuminen on pieniä askelia kohti paikkaansa.Uskon että sinun paikkasi vielä löytyy. Terveisiä ihanille eläimille, ne ovat ainakin minua auttaneet suuresti jaksamisessa.

lm kirjoitti...

Löysin tänne jonkun blogin kautta. Kivoja kuvia.

Itsellänikin vastaavat pohdinnat ajankohtaisia, joten toivotan oikein paljon voimia työnhakuun ja onnea vaatekauppaan! Onneksi saat sentään työvoimatoimistosta apua. Nuoret ja ylikoulutetut eivät valitettavasti saa.

Minäkin olen alkanut uudelleen käyttää kirjastoa nyt kun on aikaa. Siellä on kaikkea kivaa ja netin kautta on helppo varata ja uusia lainoja.

Mukavaa syksyä!

aini kirjoitti...

Tsemppiä työnhakuun, varmaan melkein jokaista suomalaista perhettä koettelee jossakin muodossa tämä taloustilanne:( Toivottavasti saat selkeyttä tulevalle ja löydät mieluista opiskelua/työtä!

Bullukat kirjoitti...

Kiitos kaikille viesteistä ja tsemppauksesta. Ehkä se oma paikkakin löytyy. Ainakin sitä kohden yritän ponnistella.

Sirkka kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, oli ilo!
Täällä blogimaailmassa on ihania ihmisiä, joiden kanssa voi keskutella, vaikkapa vain mistä vaan...tunne on yhteenkuuluvaisuus.
Kyllä vaan löydät vielä oman paikkasi työelämässä, saat sellaisen aivan varmasti, olet urhea nainen ponnistelemaan ja se jos mikään tuottaa tuloksia, koirat ovat elämässä tärkeitä, niiltä voi oppia paljon!

Syysterveisin!