keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Hiljaiseloa ja voimaruokaa


Olen viime päivinä ottanut aika iisisti. Olen kuunnellut rentoutusmusiikkia, lukenut ison pinon sisustus- ja naistenlehtiä, jotta saan ne kiertoon äidilleni ja siskolleni. Polttanut suitsukkeita ja kynttilöitä. Maannut shakti-matolla. Käänsin olohuoneen ruokapöydän ikkunaan päin. Ruokaillessa on kiva katsella parvekkeeni istutuksia ja vastapäisen pihan puita. Olen ostanut paljon voimaruokaa; punajuuria, lanttua, porkkanoita, perunaa, sipulia. Täytyy käyttää hyväksi juureksia, kun on niiden aika. Ja edullisiakin ovat. Kävin pitkästä aikaa hyvän ystävän kanssa kävelyllä. Tuli tehtyä reipas 1,5 tunnin lenkki luonnonhelmassa - tekipä hyvää. Olen taas tehnyt pari työhakemusta ja saanut myös pari "valintamme ei tällä kertaa ..." - viestiä. Toivottomaltahan tämä näyttää, mutta uutta hakemusta vaan peliin.


Kävelykaverini oli löytänyt nämä kuvan purkit roskiksesta ja muisti minut - purkkihullun. Kauniit pikkupurnukat. Kyllä niille jotain käyttöä löytyy.
Energiaa pitäisi saada hieman lisää, nyt on niin hidas vaihde päällä. Mutta ei kai se haittaa. Minnekäs tässä kiire, valmiissa maailmassa.

8 kommenttia:

violet kirjoitti...

Mun äidillä on noita! Ihan samoja!

Hilja kirjoitti...

Mukavalta kuulostaa sun hiljaiselo.:)

Voi ei, miten joku on noin ihanat orvokkipurkit voinu heittää roskiin! No mutta, sun onni!:)

sanna kirjoitti...

Kaalit, nauriit, porkkanat, punajuuret, lantut on todella hyviä ja terveellisiä ja halpoja. Olin yks päivä ostamassa jotain paprikaa ja kesäkurpitsaa, mutta punakaali oli niin kaunis ja kutsuva (ja halpa ja kotimainen), että jäi kesäkurpitsat ja parikat hyllyyn.

Bullukat kirjoitti...

Miten mä unohdinkin nauriin. Kiitti vinkistä. Täytyy seuraavalla kerralla ostaa pitkästä aikaa.

Miia kirjoitti...

Voi miten kivat purkit! Toisen roska on todellakin toisen aarre.

Jaana kirjoitti...

Noi purkit on ihkuja, orvokki on mun lempikukka!

Marge kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoistasi blogissani!:)
Hyvä, kun osaat nauttia myös hiljaiselosta, se on todellakin terapeutista:)Hakemuksia hakataan täälläkin ja toivotaan parasta...:)

Nauti kauniista syksystä!
Ihanat nuo purkit, niinhän se on, että toisen romu...;)

villasukka kirjoitti...

Nauti syysilmoista. Hauskaa ja rauhallista viikonloppua.