sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Taas vuoden vanhempi

Niin aika vierähti ja mittariin rapsahti taas vuosi lisää. En ole juhlistanut päivää mitenkään erityisemmin. Pannukakulla ja tummalla reilun kaupan suklaalla olen herkutellut ja olen tehnyt sitä mistä nautin - eli kävellyt luonnossa. Onkin tullut bongattua muutama punatulkku ja närhi. Ja äsken keittiön ikkunasta katselin, kun käpytikka askarteli pihalla kannon kimpussa. Toivottavasti löysi syötävää.

Tällaisen ihanan ovipidikkeen (tai vaikka kirjatuen/paperipainon) sain eilen hyvältä ystävältäni Kisiltä. Sai minut houkuteltua keskustaan shampanjalasilliselle, ilman että aavistin mitään taka-ajatuksista :)

Lunta ei vielä ole, vaikka sitä hieman jo höytäilikin. Mutta talvi on tulossa, sen tuntee. Eilen sain kyydin kaupoille ja nyt on ensimmäinen auringonkukansiemensäkki odottamassa parvekkeella talven tuloa. Vielä pystyn lintuja ruokkimaan ja sen on ilo, josta yritän nauttia ennen kuin se loppuu minusta riippumattomista syistä.

Työrintamalta ei mitään uutta. Muutamia hakemuksia olen tehnyt. Olen aika stressaantunut tämänhetkisestä tilanteesta, mutta minkäs teet. Onneksi viikonloppuisin on kivaa ohjelmaa ja Kirjamessutkin ovat tulossa :) Minulle on ennustettu, että on vain ajan kysymys, milloin uusi työpaikka löytyy. Tähän haluan uskoa.

Tällaisen ihanan muistikirjan hankin jokin aika sitten. Jos kiinnostuit, niin käypä kurkistamassa http://villiviinikuisti.blogspot.com/

4 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Oi, myöhästyneet, mutta sitäkin lämpimämmät synttärionnittelut sinulle!!!

Älä luovuta, yritä ajatella kaikkea muutakin mahdollisimman paljon, sillä se antaa sinulle voimia! Kun ei tilanteelle voi muuta kuin yrittää hakata hakemuksia, niin yritä ottaa ajasta muuten kaikki se ilo irti mitä näet ja koet ympäilläsi! TSEMPPIÄ!!

Tt. viime vuonna työtön ollut..

Bullukat kirjoitti...

Kiitos tsemppauksesta Marge. Minä en ole ihan vailla työtä, mutta tämänhetkinen osa-aikatyö ei ole sitä, mitä jaksaisin kovin kauaa enää tehdä. Yritän ottaa ilon irti siitä mistä voin. Ja yksi hakemus lähti taas eteenpäin. Hakijoita vaan on niin paljon ja ikää tulee koko ajan lisää. Mutta enhän mä toisaalta tarvitse kuin sen yhden työpaikan :)

Ida Maria kirjoitti...

Onnittelut myos taalta!!!! =)

villasukka kirjoitti...

Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut.
Voimia sinulle ja lämpöisiä halauksia.