keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Viikko on kulunut


Tänään tuli viikko Kyllin kuolemasta. Pahin itku  alkaa helpottaa  ja etsimme Hilman kanssa tapaa elää kahdestaan. Hilma on ollut hieman ihmeissään siitä, minne mummeli on kadonnut :( Tänään iloksemme törmäsimme taloyhtiöömme muuttaneeseen bulldoggi-herraan. Hänen rouvansa on muuttamassa perässä, mutta nyt Hilma sai tämän herran jakamattoman huomion ja tykästyi kovasti :)

Olen aktivoitunut postikorttikeräilyssä, pitkästä aikaa. Löysin netistä mielenkiintoisia keräilijöiden sivuja ja pääsin mukaan korttirinkiin, jossa lähetellään toisillemme itselle tarpeettomia, mutta muiden keräilykohteisiin sopivia kortteja.

Sainkin tänään ekan lähetyksen:


Kiitos Kini :) Kuori sisälti voittopuolisesti minulle uusia kortteja, peräti 19 kappaletta. Loput jäävät jemmaan,  jos joku muu niitä tarvitsisi.

Ja tällaisen Huutonetistä hankkimani kasan sain myös tänään:


Ja vielä toisen bulldoggikorttikeräilijän kanssa vaihtokaupoissa tuli tällaiset


 Eli on ollut mahtava postikorttipäivä. Kiva saada muutakin kuin laskuja. Ja tänään postitin postcrossing-kortit ympäri maailmaa, joten kohta sieltäkin tulee takaisinpäin postia.

Pitäisi kai perustaa ihan oma blogi postikortteja varten, mutta kun ei lukijoita tälläkään blogilla montaa ole, täytyy vielä harkita, mitä teen.

Olen muuten kärsinyt taas oudoista nivelongelmista. Sairaslomalla ei koko ajan pysty olemaan, joten katsotaan miten lääkkeiden avulla pärjään. Yöunet ainakin tämän hermopinteen ja säryn kanssa tulee menemään.

7 kommenttia:

Kini kirjoitti...

Kiva, kun posti ilahduttaa :) Korttipostia on aina niin kiva saada!

Bullukat kirjoitti...

Kiitos, kun tulit kommentoimaan. Olin eilen ihan täpinöissäni, kun sain niin paljon korttipostia :)

Jaana kirjoitti...

Kiva kun Hilma on löytänyt uusia kavereita. Varmaan silläkin menee aikansa ennen kuin tottuu olemaan itsekseen. Ehkä otat sille joskus kaverin?
Mitä kaikkia kortteja nyt keräilet? Siis aiheita?

Bullukat kirjoitti...

Jaana, helpompi olisi sanoa, mitä en keräile. Noin 40 eri aihetta/taiteilijaa. Yritän sanoa ihmisille, etteivät heittäisi saamiaan kortteja roskiin vaan lahjoittaisivat keräilijöille. Ei meitä tekstit kiinnosta, kuvat vaan.

Bullukat kirjoitti...

Unohtui edellisestä. Ehkä kaveri joskus tulee, mutta katsotaan nyt, mitä tapahtuu.

sini kirjoitti...

Heippa vaan, tulin morjenstamaan uusinta postikorttirinkiläistä!! Sinulla on suuri suru koirasi kuolemasta, minulla reilu pari vuotta ja ikävä on vieläkin!!!! :o(

Katselin tuota Kiniltä saamaasi korttisaalista! :o) Jos et itse kerää Jennyä niin minulle kelpaa(en muista nyt sinun listaasi..) ja tuossa on Susan Wheelerin korttikin!! :o)

Bullukat kirjoitti...

Kiva,kun tulit vierailulle Sini. Enemmän täällä muita asioita kerron, kuin korttikeräilystä, mutta ehkä aktivoidun blogin pitämisessä. Kerään kyllä Jenny Nyströmiä. Tähteeksi Kinin korteista jäi pääsiäiskortteja, jos olet kiinnostunut (invalidiliiton). Susan Wheeler pääsi kansioon, sitä minulla ei vielä ollut.