keskiviikko 3. elokuuta 2011

Kirpputoreilua taas ja kahden päivän mahtava korttisato

Olin eilen hyvän ystäväni kanssa kirpputorikierroksella Helsingin keskustassa. En mitään ihmeempää löytänyt, mutta hauskaa oli. Shoppailun lomassa kävimme syömässä ihanaa halloumisalaattia ja kaffen kanssa tiramisua. En tajunnutkaan, että aurinko oli porottanut niin, että olkapääni hehkuivat kirkkaanpunaisina, kun tulin kotiin. Minä ja herkkä hipiäni. Tänään pitikin sitten kampaajalle lähtiessä laittaa hihallista puseroa päälle.

Kortteja tuli eilen ja tänään postissa niin mahtavat niput (olen ihan pilvissä), etten edes kaikista pysty kuvia laittamaan, mutta tässä jotain makupaloja:


Korttiringin Paulalta nämä ihanuudet, kuin myös alla olevat


Kiitoksia kovasti mielenkiintoisesta lähetyksestä :)

Ostokortteina posti toi tällaisia:


Eli rakasta Koskista, Kristiinaa, Omppua ym.
Korttiringin Sannalta tuli myös aivan mahtavia, minulle uusia kortteja:


Nämä ihanat Kimin Rakkautta on -kortit kuuluvat nuoruuteeni, ja siksi rakkaita.


... ihania romanttisia kortteja ja enkeleitä sekä


kaikenlaista ihanaa sekalaista. Kiitos, kiitos. Ja anteeksi kuvien huono taso :(


Nämä suloiset bulldoggit tulivat koirakorttivaihteluna.

Tänään tuli korttirinkiläinen Marjutilta (= kaimaltani) ihanan paksu kirjekuorellinen kortteja, joita en kaikki saanut edes mahdutettua kuviin. Mutta mm. tällaisia lähetyksessä oli:


Paksu nippu Kimmo Pälikköä, jota taitaa muuten kohta ollakin minulla jo niin paljon, että keskityn muuhun aiheeseen.


Pitkästä aikaa uusia Heli Pukkeja sekä monta Egypti aiheista, joista tässä näytiksi pari.


Lisäksi mm. rakastamiani sekä Curt että Jenny Nyströmin kortteja.

Taitaapi korttitaskut loppua kättelyssä, kun pääsen näitä kortteja järjestelemään. Onneksi on vielä tämä viikko lomaa.

Ostin kirpputorilta ekan viinylilevyni vuosiin. Nyt kun saan oikean levysoittimen, alan pikkuhiljaa kartuttaa levykokoelmaani. Tällainen tarttui matkaan 3,5 euron hinnalla:


Kaverin muutama levy löytyykin jo entuudestaan, kun olen jokusen viinyylin jättänyt säilöön. Tämä on minulle uusi tuttavuus ja odotan kovasti jo että pääsen sitä jossain vaiheessa kuuntelemaan.

Tänään olin kampaajalla, on taas hiukset kunnossa, kun työtkin alkavat... Onneksi vielä viimeisinä lomapäivinä on vuorossa yökyläilyä (tarjolla leffoja, hyvä ruokaa ja juomaa) sekä erään taidenäyttelyn avajaiset :) Nautin loppuun asti täysillä.

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihania kortteja ja PALJON!

Minä juuri jokin aika sitten löysin taas lisää kortteja, tuli 40 kpl taas ostettua. Minä ostelen niitä tuota postcrossingia varten, on niin ihanaa kun on paljon ihania kortteja joilla ilahduttaa saajia! :)

Reilun viikon päästä on taas Elomessutkin Hämeenlinnassa. Siellä on aina postikorttikaupan koju, josta käyn myös haalimassa sylikaupalla kortteja! :)

Bullukat kirjoitti...

Minä ostan myös lähetettäviä kortteja melko paljon. Postcrossingissa multa on jäänyt menemättä perille lyhyen ajan sisällä seitsemän korttia. Taidan pitää hiukan paussia sen suhteen kun harmittaa kadonneet kortit.