maanantai 1. elokuuta 2011

On ollut hyvä maanantaipäivä :)

Kävin tänään jälleen Hesyn kirppiksellä ja löysin sieltä muutaman postikortin, Hilmalle lelun, pienen unikirjan sekä nämä, yhteishinta oli 1,50 euroa.


Kerään vanhoja lastenkirjoja ja nämä Tammen Kultaiset kirjat ovat suosikkejani.Tämä pikkukukkaro oli ihan pakko ottaa mukaan, kun siinä on niin söpö bulldoggin pentu :)


Pienen pieni keraaminen siili kokoelmani täydennykseksi.

Lisäksi kävi ilmi, että asuntoasiani putkiremontin ajaksi taitavatkin järjestyä parhain päin :) Vielä ei sataprosenttisen varmaa ole, mutta hyvältä näyttää. Tietty muutto on rasittavaa.

Olen jo pitkään etsiskellyt uutta sänkyä. Toiveissa on ollut metallipäätyinen sänky ja tietysti pitäisi saada edullisesti. Nyt sekin löytyi siskoni kautta. Mielelläni otan vastaan. Mun huonekalujen ei tarvitse olla uusia, koska arvostan kierrätystä.

Ja vielä yksi hyvä uutinen. Pitkään olen myös haaveillut levysoittimesta, siis ihan sellaisesta, jolla voi kuunnella vinyylejä. Ystäväni miesystävä on nyt löytänyt minulle soittimen, kaiuttimet ja viritinvahvistimen. Taidan kuitenkin asentaa ne paikalleen vasta sitten, kun remontti on ohitse.

Tämä päivä on ollut oikein mukava. Se on tuonut tullessaan kivoja yllätyksiä.

Ei kommentteja: