perjantai 29. heinäkuuta 2011

Kortteilua

Olen tänään käynyt läpi korttipinoja ja laittanut niitä myös nettiin myyntiin. Yritän kerätä euron sieltä ja toisen täältä. Laskujen tuloa ei voi estää. Ansioita pitäisi saada lisää, kun menot kasvavat syksyllä. Kun se kokoaikainen työpaikka nyt vaan löytyisi, niin se auttaisi kovasti rahapulassa.

Hilma on ihmetellyt, kun olen tänään vaan istunut tietokoneella. Hidasta hommaa pienentää ja ladata kuvia. Hilma tyhjensi lelukoppaansa systemaattisesti, lattialle ilmestyi reilu tusina lelua. Niitä löytyy sekä olo- että makuuhuoneesta. On kai tekemisen puutetta. "Eikö mamma tajua?"


Nyt on pizza uunissa ja pari kuivaa siideriä kylmässä. Katson tallennuksia pois ja käyn vielä Hilman kanssa ulkona. Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu ja viimeinen lomaviikkoni (iik, loma loppuu!!!)

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Oi, munkin tarttis huutikseen laittaa kortteja myyntiin ku vaan viittis... Ja paljon muutakin ois ku kortteja. Mä kovasti isännälle viikko sitten sanoin et sit kun mulla loppuu työt niin sitten... No, tänään oli viiminen työpäivä toistaiseks ja miten musta tuntuu, et vielä ens viikollakaan tähän aikaa en oo saanut mitään aikaseks :P

Bullukat kirjoitti...

^ ei nuo kortit kovin hyvin huutiksessa liiku, kun tarjontaa on paljon eikä mulla mitään erikoisia ole. Mutta yritetään nyt jotain.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Hilma jälleen kerran !

Hyvää loppulomaa, nauttikaa Hilman kanssa !

terkut Riitta

Bullukat kirjoitti...

^ihanaa kun sä aina olet niin Hilma-fani. Joo, yritetään nautiskella loma loppuun saakka :)