keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Ystävien tapaamista ja pieniä ostoksia

Eilen hyvä ystäväni tuli käymään ja toi minulle tällaisen


Eli ihanan laventelin. Tuoksu on paljon miedompi mitä yleensä esim. tuoksupusseissa.

Tein meille hieman suolaista piirakkaa, joka onnistui kuin onnistuikin, vaikka ruoanlaitto ei ole vahvin lajini. Kävimme Hesyn kirpputorilla, josta löysin muutaman CD-levyn ja pienen bulldoggipatsaan. Ystävälleni tuo kirpputori oli uusi tuttavuus, jonka mielelläni esittelin hänelle. Tietysti kävimme yläkerrassa katsomassa kissoja, joista ilahduttavan moni oli varattu ja saamassa uuden kodin.

Eilinen korttiposti näytti tältä:
kiitos  Pirkko :) Parit ihanat Vännit sekä runsaasti Miinaa ja Manua. Minulle uusi tuttavuus. Hauskat kortit päätyivät kansioon.

Tänään olin entisen työkaverin kanssa kaupungilla. Kävimme katsomassa Kansallismuseossa nukkekotinäyttelyn. Ihania ja todella taidokkaasti tehtyjä. Minulla on pitkään ollut suunniteilla nukkekotiprojekti, eli vanhan Lundbyn tuunaus.Valitettavasti museolla oli sen verran hämärää, että suurimmasta osasta nukkekoteja ei saanut otettua kuvaa. Tuli nostalginen olo, kun yhdessä Lundbyssä oli juuri samanlainen valkoinen rokokookalusto, kuin minulla oli lapsena. Valitettavasti nukkekotini kalusteineen on laitettu kiertoon. Ja olenkin yrittänyt löytää lapsuudenaikaisia kalusteita - tuloksetta.

Kävimme myös jätskillä ja jääteellä (raparperi-vanilja-valkoinen tee, nam) ja tietty postikorttiostoksilla Kirjatorilla. Mukaan tarttui omaan kokoelmaan kortteja ja muutama lähetettäväksikin.


Rakastan näitä Inkogniton hauskoja kortteja :)


Lena Andersonin Linnea on myös suosikkejani


Ja tässä Ilon Wiklandin kortissa on jotain suloista ja hellyyttävää.  Miten ruotsalaiset kuvittajat osaavatkin.

Lomallani ei ole ollut mitään erikoista ohjelmaa, mutta en sellaista kaipaakaan. Minulle ylellisyyttä on se, että voin ilman aikatauluja kuljeskella ja päättää aamulla mitä päivän aikana haluaisin tehdä.

2 kommenttia:

sini kirjoitti...

Hienosti toteutettu perskettiivi tuossa ruotsalaisessa kortissa!

Anonyymi kirjoitti...

Nukkekotinäyttelyssä kävin minäkin tässä taannoin. Tykkäsin kovasti,oli kiva tutkia pieniä esineitä mattoja, valoja ja ties mitä.
Terkut Riitta