lauantai 28. tammikuuta 2012

Vaihteeksi postikortteja

Eipä ole elämään mahtunut työnteon lisäksi muuta kuin hammaslääkärissä käyntiä ja postikortteja. Korttiringin kautta olen saanut kivoja korttilähetyksiä, joista tässä muutama näytille:

Kiitos Paulalle näistä korteista:


Kaunis, vielä kokoelmasta puuttuva enkelikortti


Raija Maulan piirtämät kortit, joiden värimaailmasta pidän kovasti. Minulle ihan uusi tuttavuus, johon täytyy tutustua tarkemmin.

Kiniltä sain useammankin Lisi Martinin herkän kortin. Harvinaista herkkua. Lisin kortit ovat suosittuja ja yleensä huutokaupoissa hinnat nousevat melko korkeiksi.


sekä aina niin rakasta Rudolf Koivua


Olen viihtynyt Kinin ylläpitämässä korttiringissä. Tulee kivaa korttipostia. Hieman harmittaa se, että jotkut eivät huomioi mitenkään saamiaan kortteja eikä koskaan tule mitään takaisinpäin...

Pitäisi selviytyä vielä kolmesta ennakkoäänestyspäivästä. Huomenna töihin, mutta onneksi vaan kuuden tunnin päivä. Kolmen viikon päästä alkaa loma :) Pääsee järjestelemään kotia kuntoon.

9 kommenttia:

Kini kirjoitti...

Kiva! Miekii tykkään siit ringist... Joo, en tiedä miksi jotkut eivät huomioi millään lailla saamiaan posteja! Niitten kohdalla voisi tehdä niin, ettei vaan sitten laita sellaiselle enää mitään, joka ei vastaa!
Lisin korteista pyydetään kyllä huikeita hintoja. Eniten harmittaa se, että jotkut kauppaa Lisin kortteina sellaisia, mitkä eivät ole Lisin kortteja! Lisi Martinin kortit ovat aina signeerattuja ja jos eivät ole, niin takana on maininta, että on Lisin kortti!

Bullukat kirjoitti...

Tärkeintä mulle olisi se, että kuitattaisiin edes korttien tulleen perille. En itsekään pysty kaikille rinkiläisille paksuja kuorellisia kortteja lähettämään. Riippuu aina kunkin keräilykohteista. Toisille löytää hyvin ja toisille hyvin huonosti kortteja.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vierailusta. Minun oli pakko laittaa kontrooli päälle jo kauan sitten kun sain hirveästi noita kaukoidan kommentteja ja mainoksia. Samoin muutamat suomalaiset olivat tosi ilkeitä mielestäni vain suotta. Sinulla on aina ihania kortteja näkösällä. Minä on ole viimeaikoina juurikaan kortteja löytänyt itselleni.terkuin sirkkis

Tuula Myy kirjoitti...

Korttiringin kautta on löytynyt uusia kavereita, mikä on parasta siinä! Joidenkin kanssa tulee käytyä keskustelua enemmänkin Picasassa ja heidän kanssaan korttivaihtokin on aktiivisempaa. On vaan kivempi lähettää kortteja niille, joiden kortit ovat esillä, niin ei turhaan lähetä sellaista, joka on jo kokoelmassa. Kummallakin on parempi mieli, kun kokoelma täydentyy puuttuvilla korteilla.

Pistin tässä menneellä viikolla muutaman kuoren rinkiläisille, sinullekin. Toivottavasti tulee perille, vaikka taitaa vielä tulla kiertoteitä. :)

Bullukat kirjoitti...

Kiitos Tuula jo etukäteen postista.

Mulla olisi tarkoitus jossain vaiheessa hommata skanneri ja laittaa sitten picasaan esiin, korttejani, niin on helpompi katsoa, onko mulla jo joku kortti. Itsekin käyn aika usein selaamassa toisten kansioita.

Anonyymi kirjoitti...

Korttirinki on mainio juttu! On ihanaa tietää että on niin paljon samanhenkisiä ihmisiä. Ja kortteja on mukavaa lähettää ja saada.
Paula

Kirjailijatar kirjoitti...

Nuo Rudolf Koivun kuvitukset ovat kyllä kauniita. Minulla oli lapsena huoneessa yksi Koivun kuva isompana tauluna ja muistan vieläkin, miten tuijottelin sitä ja kehittelin kaikkia tarinoita sen ympärille.

Bullukat kirjoitti...

Rudolf Koivu on mun suursuosikki. Kävin Postimuseossa katsomassa hänen näyttelynsäkin. Kovin pieni on vielä hänen korttikokoelmansa.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Kauniita kortteja! Minäkin pidän postikorteista!