sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Mukava viikonloppu takana

On ollut kiva viikonloppu. Lauantaina kävin toisen kerran Ateneumissa katsomassa Carl Larssonin näyttelyn, nyt ystäväni kanssa. Samalla tuli vilkaistua hieman vakiokokoelmia ja käytyä tietysti Ateneumin kahvilassa ja korttimyymälässä. Kovasti odotan kesää ja Helene Schjerfbeckin näyttelyä. Edellisestä kerrasta on jo  niin pitkä aika.

Illalla tein pitkästä aikaa jalkahoidon ja testasin päivällä ostamaani kasvonaamiota. Polttelin kynttilöitä ja katselin nauhoituksia ja nautin pari lasillista viiniä.

Tänään kävin pitkästä aikaa salilla. Kävelin sinne ja takaisin. Tekipä hyvää treenata. Jospa ehtisin tehdä jotain itseni hyväksi lähiviikkoina, etten ihan turhaa salimaksua maksa.

Ostin noin viikko sitten tehosekoittimen ja nyt laitankin kerran päivässä jotain hyvää juomaa. Tänään sekoittimeen meni: itse keräämiäni villivadelmia, soijajuomaa banaanin palanen, hamppuproteiinijauhetta, karpalojauhetta ja hunajaa. Nam, hyvää ja ilmeisesti terveellistäkin :)


Lauantai-iltana satoi räntää ja tänään on ollut ihanan keväinen ilma. Bongasin kolme sitruunaperhosta ja leskenlehtiä. Vaihdoin jalkaan lenkkarit ja päälle anorakin. Nämä pihallamme olevat kaunottaret ovat leskenlehtien lisäksi keväänmerkki


Oikein mukavaa uutta viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Ihanat krookukset. Täällä on kyllä ollut aika kylmä, on tuolla mulla takapihalla silti sinililjoja jo noussut maasta. Perhosia en ole nähnyt, eilen kurkiaura lenteli korkeuksissa. Kumpa tulisi pian lämpöisempää!

Maarit kirjoitti...

Onnittelut arpajaisvoitosta ;D Täällä ei ihan vielä kukkia näy(siis maassa), kaikki aikanaan.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Heippa! Ihanaa,mitä kaikkea oletkaan tehnyt! Itsensä hoitaminen / hemmottelu ym. on niin mukavaa ja tärkeää: kuntoilu, hyvä ravinto ja myöskin "sielunravinto" kuten ihanat näyttelyt ym. ja tietysti luonto ja eläimet. Oikein hyvää tätä päivää Sinulle!

Bullukat kirjoitti...

Tännekin satoi eilen räntää, mutta kaipa tuo nopeasti katoaa.

Riitta; mulle nuo mainitsemasi asiat ovat sitä hyvää arkea, joka auttaa jaksamaan. Aina ei tosin tule itseään hoidettua/hemmoteltua ja sen sitten olotilassaan huomaa.

Sanna kirjoitti...

Kiitos ihanista korteista!!!!

Bullukat kirjoitti...

^ ole hyvä. Kiva, jos kelpasi.