perjantai 20. huhtikuuta 2012

Postikortteilua ja muuta mukavaa

Muutama päivä sitten ostin korttiringin Sarilta ison laatikollisen postikortteja postikulujen hinnalla. Koskaan aiemmin en ole tuollaista määrää kortteja kerralla saanut. Oli siinä postista raahaamista, kun bussilla kuljen. Paljon pääsiäis- ja joulukortteja ym. Piti säästellä ja ajan kanssa katsella, mutta "unohduin" laatikon ääreen ja havahduin, kun kello oli 03.00 ja seuraavana päivänä työpäivä :D Taidan olla ihan hurahtanut postikortteiluun. Samana päivänä sain vielä muiltakin korttirinkiläisiltä postia, joten olo oli kuin jouluna.Eli tuossa päivän korttisaalis :)

Pitkästä aikaa ostin myös Suuren Suomalaisen kirjakerhon alennusmyynnistä muutaman kirjan. Yritän harkiten hankkia kirjoja. Oli iso operaatio remontin ajaksi ensin pakata kirjat ja sen jälkeen järjestellä kirjahyllyyn. Tilakin käy vähiin, kun postikorttikansiot valtaavat tilaa.
Ihastuin vegaanien herkkukirjaan nimeltään Puputyttö ja vohvelisankari (mikä ihana nimikin). Myös Irti oravanpyörästä antaa varmasti paljon ajattelemisen aihetta. Omenansiementen maku kirjaa Helsingin kirjamessuilla viimeksi hipelöin, mutten kuitankaan ostanut. Jäi mieleen ja nyt sen omaan hyllyynikin sain.


Kiitos korttiringin Mirjalle kivasta korttilähetyksestä. Paljon Marleena Ansiota, Egypti-aiheisia kortteja ym. Tässä muutama näytilleMyös korttiringin Paulalta tuli mahtava kuorellinen kortteja. Hassua on, vaikka emme ole edes koskaan tavanneet, hän tuntuu kuin ystävältä, jonka postia aina odottaa.


Myös ystäväni Jaana lähetti minulle Tampereen messuilta minulle löytämiään koirakortteja, joista nämä kaksi ihanuutta laitan esille. Kiitos, kun muistit minua.


Tänään olen vapaapäivällä ja yritän saada kotihommia tehtyä ja rentouduttua. Yritän olla ottamatta paineita, vaikka tehtävää olisikin enemmän kuin laki sallii.

Nämä "santut" kotiutuivat evakosta vanhemieni luota. Äitini hellä hoiva on saanut ne kukkimaan :) Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa !
Kyselen mistä sitä hamppuproteiinijauhetta voi ostaa ?

Terkut Riitta

Bullukat kirjoitti...

Mä ostin Ruohonjuuresta Pulsin Hemp Protein pussin. Kasvissyöjänä ajattelin, ettei proteiinilisä olisi pahitteeksi. Eihän tuo mitään namia ole, mutta menee muun joukossa.