torstai 17. toukokuuta 2012

Mukavaa helatorstaitaBlogi on jäänyt hunningolle. On ollut kaikenlaista muuta ajateltavaa ja puuhasteltavaa, josta ehkä joskus enemmän.

Mukavaa korttipostia olen saanut sieltä sun täältä. Taisin muutaman kuorellisen purkaa ja laittaa kortit kansioihin, eli anteeksi, jos joltain saamani kortit eivät ole esittelyssä.

Maaritilta (korttiringistä) tuli paksu kuorellinen mitä ihanampia kortteja. Paljon rakastamaani Raija Nokkalaa: 
Ulkomailta postcrossingin kautta on tullut tällaiset ihanuudet:Tämä ihana bulldoggikortti tuli Saksasta


ja tämä kiva piirretty kortti Taiwanista ja yllätys-yllätys kaksi bulldoggia omistavalta tytöltä, jonka toisen bulldoggin nimi on Emma. Samanniminen kuin minun ensimmäinen bulldoggini 1980-luvulla :)


tämä herkullisen värinen ja hauska kortti tuli Liettuasta


ja tämä Erven Rie Cramerin (1887-1977) kaunis lastenkirjakuvituskortti Hollannista.

Vaikka en olekaan saanut toivomuslistani mukaisia kortteja, niin nyt on tullut todella kauniita kortteja, jotka päätyvät kansioon. Ei pelkkiä turistikortteja ja itse tehtyjä, joista en tykkää.

Sari Kaplas (korttiringistä)  lähetti mm. tämän ihanan bulldoggikortinKiniltä (korttiringin perustaja) tuli myös kuorellinen kortteja, joista näytille nämä kaksi:


ihana Omppu Omenamäen kissakortti, joka on nimeltään Ystävyydellä.sekä taattua  Rudolf Koivua, ikisuosikkiani. Kiitos Kini ihanasta postista.

Olen tietenkin ostanut kortteja, sekä uusia että käytettyjä. Ei viikkoa, ettei kortteja tulisi hankittua lisää. Osa jää omaan kokoelmaan, jotkut vaihturikavereille ja sitten tietty uusia postcrossingia ym. lähettämistä varten. Olen  korttien suurkuluttaja ja siksi harmittaakin, kun Itella ei edelleenkään ole saanut kuntoon lajittelukoneitaan. Kortteja menee pilalle melkoinen prosentti. Kiiltokuvakeräily on ollut ihan tauolla, en ole edes saanut järjestettyä irtokuvia kansioihin. Mutta ei ole kiltsujenkaan keräily mennyttä. Siihen palaan, kunhan aikaa ja inspiraatiota saan.


Tykkään vnahemmista  korteista. Tässäkin on kiva aihe, melkein kiiltokuvamainen.

Tämä on iso, A-4 kokoinen postikortti, jonka haluaisin esille seinälle. Kunpa pääsisikin lekottelemaan tuollaiseen  suomalaiseen kesämaisemaan


Eipä tässä  muuta. Lähdenpä liikuntaharrastusten pariin, kun aikaa on.  Mukavaa loppuviikkoa teille kaikille.(Hilma ja uusin rottalelu, jonka kanssa  peuhaaminen alkoi väsyttää)

Ei kommentteja: