lauantai 19. toukokuuta 2012

Tuliko jo kesä?

Tänään onkin ollut lämmin päivä - valitettavasti myös sisällä. Yritin löytää puseroa ensi viikolle erääseen tapaamiseen, mutta eipä tullut vastaan sellaista, jonka olisin halunnut. Mutta kengät löysin. Järkevämpää tietty olisi ollut ostaa jo kesäkengät. Toivottavasti nämä el Naturalistat ovat hintansa väärti.


Vaatekaupoissa tarttis tosiaan kulkea, mutta kun olen niin kranttu. En halua aina juuri sitä, mikä on muodissa enkä toisaalta viitsi maksaa vaatteista suuria summia. Lisäksi ikäni aiheuttaa ongelmia. Teinivaatteet eivät sovi enkä halua mitään tanttavaatteitakaan. Lisäksi tarttee saada jenkkakahvat ja mahamakkarat piiloon. Tykkään rennoista ja värikkäistä vaatteista. Gudrun Sjödenillä olisi kivoja vaatteita, tosin  liian kalliita mun kukkarolle. Käväisin UFF:ssa, mutta siellä oli jotkut euron päivät ja jengiä kuin pipoa. Hyvä, että sekaan mahtui ja sovituskoppiinkin olisi ollut pitkät jonot. Tulin siis tyhjin käsin pois.

Odotan kovasti kesäkuun alkua, kun saamme kellaritilat taas käyttöön ja pääsen tyhjentämään parvekkeelta kaikki laukut, nyssäkät ja pussit, joita putkiremontin aikana tavaroiden kuljettamiseen tarvitsin. Tänäänkin olisi ollut ihana ilma istua parvekkeella, mutta en mä sinne sekalaisen roinan sekaan viitsinyt mennä.

Yritän tehdä myös listaa kaikesta siitä, mitä tarvitsen kotiin, lähinnä sisustusmielessä. Pari valaisinta, keittiöön hyllyjä, jonne saan peltipurkkeja esiin, uusi sängynpeitto, verhot olohuoneeseen ym. ym. Sitten vaan tarttee löytää rahaa unelmien toteuttamiseen :)

Tällaisia jorinoita tänään - eikä yhtään postikorttipostausta.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!



6 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Ihanat kengät olet löytänyt :)

Mä tykkään käydä kaupoilla muuten, mutta inhoan vaatteiden ostamista itselle. Yleensä tilaankin jostain nettikaupasta vaatteet kotiin niin saa rauhassa sovitella ja lähettää epämieluisat ja ei-sopivat takaisin :)

Anonyymi kirjoitti...

Aioin sanoa täsmälleen Sannan sanoin: ihanat kengät olet löytänyt!
Ja Sannan ehdotus edellisen postauksen alemmasta (kehto ym.) kortin tekijästä Pirkko Koskimiehestä oli myös minun ehdotus.
Alin kortti on vähän vanhaa Omppu- tyyliä, mutta niissä on yleensä signeeraus mukana.
Itselläni on myös tuo j-pukki ´+ tonttu-kortti, mutten ole saanut selville tekijää.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi = Paula

Bullukat kirjoitti...

Kiitos kenkäkehuista. Tykkään kyllä noista kovasti. Mä taidan laittaa tuon kehdon sisältävän kortin Koskimiehen kansioon. Mä ajattelin tuon tytön ja kissan olevan Ompun kortti, kun on todellakin samantyylistä kuin hänen vanhemmat työnsä. Kortissa ei ole edes takana signeerausta, on Invalidiliiton kortti. Ehkä laitan sen paremman puutteessa Ompun kansioon.

Kiitos taas avusta :)

Jaana kirjoitti...

Kauniit kengät ainakin löysit! Vaatteiden ostaminen on yhtä h...tiä, mieleistä ei löydy millään kohtuuhintaisista vaatteista ja kalleita ei pysty ostamaan. Välillä kirppareilta tekee löytöjä, mutta senkin on kovin satunnaista. Nytkin pitäis ostaa uudet farkut ja siinä onkin taas hommaa..

Bullukat kirjoitti...

Joo, hankalaa on, jos vielä tietää tyylinsä eikä halua virheostoksiin satsata.