keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Aika menee kuin siivillä


Olen muutoin tottunut uuteen työpaikkaan, paitsi  töitä en vielä osaa. Helpottaisi tietty, jos olisi joku jolta kysyä, mutta kun ei ole. Yritän suoritua tehtävä kerrallaan. Onneksi sentään jäsenrekisteriin tulen saamaan parin tunnin koulutuksen. Aika näyttää, mitä tästä tulee.

Postikortteja olen saanut tasaiseen tahtiin, mutta en ole saanut aikaseksi kuvata niitä. Tätä blogia mietin, kun kuvien määrä on maksimissaan. Pitäiskö perustaa uusi blogi. Täytyy miettiä.

Mulla on perjantai ja maanantai vapaana. Täytyy tehdä tunnit sisään. Ei liene vaikeeta, kun syksy tulee olemaan kiireinen. Perjantaina meillä on sähkökatko, eikä työpaikalle pääse ja maanantain pidän muuten vaan. On edes pidennetty viikonloppuvapaa, kun kesälomaa ei tänä vuonna ole.

Tällaisen konvehtirasian ostin kiiltokuvien säilytystä varten. Kuva-aihe ei ihan mun suurimpia suosikkeja, mutta nättihän tuo on.


Nauttikaa olostanne, vaikka ei helteitä olekaan. Tosin mulle sopii tämä sää paremmin :)

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Toivottavasti töissä asiat ajan mittaan selventyvät. Ei kai kukaan voi olettaa että heti osaa tehdä kaikkia hommia kun tulee uutena taloon.
Tuo blogin kuvamäärä huolettaa minuakin omassa blogissa, enkä ole saanut selville kohtaa mistä voisi tarkistaa paljonko kuvatilasta on käyttänyt?

Anonyymi kirjoitti...

Saanko olla utelias ja kysyä mitä teet työksesi?
Paula

Bullukat kirjoitti...

Olen tällä hetkellä erään liiton jäsenpalvelusihteeri, koeajalla vielä. Melko laajalla toimenkuvalla.