maanantai 25. maaliskuuta 2013

Ei mitään uutta auringon alla


Eräs korttivaihtotuttavani kysyi tänään, olenko lopettanut bloggaamisen. No, en tietoisesti, mutta tuntuu ettei mulla, kotihiirellä, mitään kirjoitettavaa ole. Vaikka lupasinkin vuoden alussa ryhdistäytyä, kokonaista yksi postaus tälle vuodelle on koossa. Ei hyvältä näytä.
 
Aloitin Helsingin Työttömien Yhdistyksessä kertaamaan atk-taitoja ja samalla voisi suorittaa A-ajokortin. Kolme osiota on suoritettu. Rahapula vaan estää kaiken kerralla suorittamista, mutta jatketaan, kun tilanne paranee ja mikäli työtä ei löydy. Käsittääkseni on kaksi vuotta aikaa suorittaa kaikki osiot ja käydä kokeessa.

Työpaikkoja selaan ja haen, jos jotain löytyy, mutta kovat on ajat. Erääseen neljän kuukauden vuorotteluvapaasijaisuuteen oli 209 hakijaa! Mutta periksi en anna, vaikka mieli onkin välillä matalalla ja saa yrittää koota itsensä jaksaakseen eteenpäin.
 
Nyt onneksi mennään kevättä ja valoa kohti. Ehkä elämä helpottuu. Rahaa saisi kyllä tulla hieman enemmän, mutta hyvä, että edes tämän summan saan.
 
Olen käynyt jonkin verran leffassa, taidenäyttelyssä ym. jotta edes jotain ohjelmaa olisi. Työssä ollessa sitä kaipasi vapaa-aikaa. Nyt on vapaa-aikaa, mutta kaipaa rahaa. Koskaan ei ihminen ole tyytyväinen :D

Postikortteillut olen kovasti ja voisinkin tänne laittaa taas saamieni kivojen korttien kuvia, mikäli muuta postattavaa ei ole. Facebookista on tullut päiväkirjamainen juttu. Sinne tulee tekemisiä ja tuntoja kirjoitettua päivittäin.


Tällä kertaa vaan kuvia mun Hilmuskasta, rakkaasta kaverista. Kohta ei tarvitse enää linnuillekaan vielä ruokaa, kunhan lumet sulavat. En entisen veroista ruokintapaikkaa löytänyt, mutta erään kuusen, jonka suojaisien oksien alle sain sapuskat laitettua, onneksi löysin.


Tänään oli joku kekseliäs saanut puoliksi syödyn rasvapötkön keinoteltua tuosta metallihäkkyrästä pois - orava varmaankin. Lähden vielä viemään talipalloja, joita onneksi ostin, aamuevääksi tinteille.
 
Mukavaa viikon jatkoa ja pääsiäisen odotusta kaikille!


5 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Kiitos kortista! Mukavaa viikkoa sinullekkin ja Hauskaa Pääsiäisen aikaa!

Jaana kirjoitti...

Kiva kun kirjoittelet tännekin. Sama juttu minullakin, vaikeeta välillä tyhjästä nyhjästä asiaa. Olen miettinyt koko blogin lakkauttamista, mutta olkoon nyt toistaiseksi.

Bullukat kirjoitti...

Mä ehkä laittelen jatkossa edes postikorttien kuvia tms. jos muuta jutunjuurta ei löydy. En haluaisi lopettaa. On sentään muutama lukija ja osa heistä ei ole fb:ssa.

Anonyymi kirjoitti...

Päivittäin olen käynyt kurkkaamassa josko sinusta kuuluisi blogissasi...mukavaa että
jatkat tätä!
Kiitos kovasti kortistasi, en itse niitä nyt lähetellytkään kuin muutaman. (Työttömän rahapula!)
Paula

Bullukat kirjoitti...

Paula, joo rahapula on tuttua täälläkin, mutta mulla oli onneksi jonkin verran jemmassa pääsiäiskortteja. Enemmän rahaa meni postimaksuihin.