maanantai 14. kesäkuuta 2010

Mukava viikonloppu Mäntässä

Serlachius museosta lähestyttiin aktiivisia kiiltokuvakeräilijöitä ja kutsuttiin osallistumaan Lapsuuden leikit näyttelyyn Mäntässä. Neljä innokasta keräilijää otti kutsun vastaan ja perjantai-iltana kaatosateessa matkasimme kohti Mänttää.

Rakensimme oman pienimuotoisen näyttelyn museon näyttelyn yhteyteen ja harrastimme tuttua kiiltokuvien vaihtamista / ostamista / myymistä keskenämme.
Myös museossa vierailijat saivat tutustua aarteisiimme ja ostaa halutessaan kuvia. Ihan kivasti porukkaa kävikin. Oli mukavaa kuunnella ihastuneita huudahduksia, kun löytyi lapsuudesta tuttuja kuvia ja ne toivat muistoja mieleen. Museolla kaikki toimi erittäin hyvin ja he olivat jopa mainostaneet kiiltokuvia paikallislehdessä. Täyden kympin suoritus.


Tämä Villeksi ristimämme kaveri kuului siihen harvinaislaatuiseen miesryhmään, joka jaksoi koko viikonlopun istua kanssamme ja katsella kiiltokuvia.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kiiltokuvia ja mukava harrastus. Vanhanajan kiiltokuvia on varmasti vaikea enää mistään saada. Ovat todellisia aarteita.

t.riitta

Jaana kirjoitti...

Ahaa, tämä selittää Mänttä-vierailun. Oli varmasti mielenkiintoinen viikonloppu :)

Bullukat kirjoitti...

Jaana, olisi ollut kiva visiteerata sinunkin luonasi, mutta olimme tosiaan museolla kiinni kummatkin päivät.

Juju kirjoitti...

miten se Serlachius-museo mäntässä on? minä olin jotenkin vahvasti mieltänyt Serlachiukset Tampesteriin. Joudunko nyt entisenä tamperelaisena häpeämään? Millainen museo oli?

Bullukat kirjoitti...

^museo oli ihan mielenkiintoinen. Sen mitä nyt ehdimme kiltsuilulta museoon tutustua.