keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Taas kortteja, kun ei muutakaan kerrottavaa

Tuntuu kuin elämä olisi ihan pysähdyksissä. Ei tapahdu mitään mainitsemisen arvoista. Ei muutosta parempaan. Tänään ilahdutti paksu korttikuori, jonka sain korttirinkiläiseltä, Sannalta. Kiitos :) Siellä oli monta minulta puuttuvaa korttia kokoelmiin.


Lisäksi tuli yksi postcrossing kortti ja pari korttia eläinkorttirinkiläisiltä. Harmittavaa on se, että usein kortit ovat vaurioituneita, pinnasta puuttuu paikoitellen väriä. Ilmeisesti postin lajittelukone tekee nuo jäljet. Tänäänkin kolmesta ilman kuorta tulleesta kortista kaksi oli vaurioitunut. Laitoin palautetta Itellalle.

Eilen oltiin Hilman kanssa mukana joukkotutkimuksessa. Tehtiin sydänkuuntelu ja tutkittiin polvet. Mukana oli myös Hilman äiti ja veli. Kiitos kasvattajalle tästä mahdollisuudesta.

4 kommenttia:

Kini kirjoitti...

Kivaa, kun korttipostia alkaa tulla! Itella turmelee kaikkien kortteja ja suorastaan vaadin tekemään niistä ilmoituksia ja valituksia Itellalle!!! Niillä ei ole mitään oikeuksia pilata asiakkaiden kortteja!!!

Bullukat kirjoitti...

Mä laitoin eilen palautetta. Saa nähdä, mikä ympäripyöreä vastaus sieltä tulee. Otin myös pari kuvaa, jos tarvitaan todistusaiheistoa.

Sanna kirjoitti...

Ole hyvä :) Mulla kans ois valittamisen aihetta viikoittain Itellan pilaamista korteista... Mutta miten sitä onkaan sitten kuitenkin niin saamaton ettei niistä juurikaan tule valitettua vaikka pitäisi.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa että järjestetään tuollaisia joukkotutkimuksia, edistetään koirien terveyttä ja jalostustyötä.

Hyvää kevään jatkoa !

terkut Riitta