torstai 8. syyskuuta 2011

Hus pois alakulo!

Edelleen on kovin väsynyt, kyllästynyt ja apaattinen olotila. Yritän uskoa parempaan, mutta juuri nyt tuntuvat mustat pilvet löytäneen tiensä pääni päälle. Ei tärppää työpaikan kanssa ja odottavalla kannalla olen mitä YT-neuvotteluista seuraa. Nyt voisi jo kääntyä elämä parempaan suuntaan ja aurinko paistaa vihdoin risukasaan...

No, postikortteja tuli tänäänkin ilahduttamaan masentunutta. Venäjältä sain hauskan kortin, jonka tekijä jää epäselväksi, sillä kortissa lukee vain venäjää. Mutta kiva tämä on:


Ja nämä kivat kortit olen ostanut. Kaksi kaunista Tarja Sennen enkeliä ja hellyyttävä Lisi Martin.Tekisi mieli laittaa tänne blogiin kuvia mun korteista, jotta vaihtureita lähettävät osaisivat hieman ennakoida, mitä mulla jo on. Mutta en oikein tiedä miten sen tekisin. Ja kortteja on niin paljon, että aikaa se tulisi viemään paljon. Hankalaa, kun en omista skanneria, joten jokaisesta kortista olisi otettava valokuva. Jos jollakulla on hyviä ideoita, otan kiitollisuudella vastaan.

Jos joku kerää/tarvitsee Kimmo Pälikön tai Sarah Kay:n kortteja, minulla olisi ylimääräisiä.

7 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Minäki husuutan sitä sinun alakuloa pois. Kyllä kaikki järjestyy, vaikkei siihen aina jaksa uskoa. Jaksuja;

Sanna kirjoitti...

Laitoin blogiini esille vaihtoa varten mm. joitain Ompun yleisiä kortteja. Käypäs katsomassa oisko niissä sulle jotain...

Sanna kirjoitti...

Kiitos kivasta korttilähetyksestä :) Valtaosa oli uusia!

Bullukat kirjoitti...

^ kiva juttu, että oli uuttakin joukossa. Mä sain taas USA:sta yhden kortin, jossa oli naarmut. Laitoin palautetta. Toinen kerta jo tällä viikolla.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Kivoja kortteja!Hyvää viikonloppua!!

aino kirjoitti...

Hei! Kiitos vierailusta korttiblogissani. Sarah Kay -korttini on kaikki picasa-albumissani, kerään myös paljon muuita kortteja, joihin voi picasassa ( https://picasaweb.google.com/lh/myphotos )tutustua, mm. Päliköt kiinnostavat.

Bullukat kirjoitti...

^ hyvä juttu. Käyn jossain vaiheessa läpi ylimääräiset Sarah Kayt ja Päliköt.