tiistai 15. marraskuuta 2011

Pitkästä aikaa...

On jäänyt blogin päivittäminen huonolle tolalle. Elämässä ei tunnu tapahtuvan mitään eikä tähän aikaan vuodesta mun kameralla saa mitään kuviakaan ulkona otettua.

Olen yrittänyt ehtiä tapaamaan harvoja, mutta sitäkin arvokkaampia ystäviä. Kohtahan alkaa joulukiireet ja sen jälkeen vaalit, joten töissä tulee olemaan hektistä. Mun työhönmenoajat on vaihdelleet 8.40-12.45 välillä. Haluaisin jotain rytmiä elämään. En oikein tykkää tuollaisesta sillisalaatista, mutta ehkä muuta mahdollisuutta ei ole, nyt kun meitä on enää kolme työntekijää.

Tänään jouduin herättämään pomon 06.30, kun olin yön valvonut sairaana ja olisi pitänyt mennä avaamaan myymälä. Hän joutui siis lähtemään itse, kun minä suuntasin lääkäriin. Tämä päivä sairaslomaa ja lääkkeet, jotka alkoivat tehota. Nukuin päivällä viisi tuntia. Flunssa tosin yrittää iskeä tosissaan, mutta yritän sinnitellä... Jos jostakin saisi työnilon, olisin onnellinen. Sitä ei valitettavasti minulla ole. Pelkkää puurtamista palkalla, jolla ei elä ja viikonlopun odottelua.

Olen taas saanut ihania kortteja. Kiitos korttiringin Sannalle ihanasta korttilähetyksestä. Tässä muutama makupala:Taattua Lennart Heljeä. Niin tyytyväisen muikeat ilmeet kummallakin.


ja suloista Lisi Martinia


Myös maailmalta on tullut ihania koirakortteja, mutta taas oli kolmesta kortista kahdessa Itellan lajittelukoneen jäljet, eli palautetta lähti. Mitään ei kuitenkaan tapahdu, vaan masiinat saavat edelleenkin pilata ihmisten postit :(

Tässä kuitenkin pari, jotka kuin ihmeen kaupalla saapuivat vaurioitumattomina. Ihana piirretty joulukortti Hollannista


ja kaunis Muchan taidekortti Taiwanista


Vaikka itse olenkin kipeä, apea ja väsynyt, toivottelen kaikille oikein hyvää viikon jatkoa!

3 kommenttia:

paula kirjoitti...

Toivon sinulle paranemista ja muutenkin ilonpilkahduksia elämään.

sini kirjoitti...

Kauniita kortteja! Kyllä tämä pimeys syö naista mutta paranevaa oloa kuitenkin sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun jaksoit kirjoittaa !
Paranemista !

terkut Riitta