tiistai 22. syyskuuta 2009

Parvekkeen syysilmeLaitoin parvekkeen syyskuntoon. Kaikki muut kesäkukat päätyivät kompostiin, paitsi vaaleanpunainen pelargonia, joka kukkii edelleen kauniisti. Ensimmäistä kertaa tänä kesänä ostin pelakuun. Olen aina pitänyt sitä ihan mummokukkana ja ihmetellyt suurta suosiota. En ihmettele enää. Sehän ON kaunis ja todella kestävä.
Harmillista, ettei lasituksen jälkeen enää ole mahdollista ripustaa kukkalaatikoita parvekkeen kaiteeseen. Täytyy hyödyntää pientä pöytää.

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Lasituksen ansiosta sun kukat varmaan pysyy hyvinä koko talven kun eivät joudu niin säiden armoille.
Muuten, jos löydät jonkun hyllykön jostain, niin sekin toimii hyvin kukkien sijoituspaikkana eikä vie paljoa lattiatilaa. Jos mulla olis partsi niin varmaan laittaisin niin :) ja nimenomaan joku vanha sopivasti kulunut hyllykkö.

Bullukat kirjoitti...

Hyllykkö on ihan hyvä ratkaisu. Sille on vaan yksi ainoa paikka, sillä seinällä, minne ovi avautuu. Tällä hetkellä siinä on pieni metallinen hyllykkö,jonka olen sisätiloista siirtänyt. Siihen mahtuu jotain pikkupurkkeja.

Anu kirjoitti...

Voi miten haaveilenkaan siitä, että saisin joku päivä lasitetun parvekkeen. Se olisi ihana sisustaa syksyisin talvikuntoon eli saisin pitää siellä kalusteet ja ripotella sekaan kanervia ja lyhtyjä. Nyt joudun tyhjentämään sen kokonaan sillä se täyttyy lumesta. Kesäisinkin käyttö on rajoitettua.

Ihaniin ruukkuihin olet laittanut kasvit ja tuo pöydällä oleva kangas on herrrrrkullisen värisen. =)